LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Olssons stora oro – skiljs från 7-åriga dottern: ”Bara att glömma”

14 jun, 2024 
Linnea Söderberg
Splitbild med närbild på Malin Olsson till vänster. Till höger står Malin Olsson bredvid sin fästman Simon Peyron
Malin Olsson är för 12:e gången en av programledarna i Sommarlov. För Hänt berättar hon om den hektiska perioden, och varför hon kommer vara isär från sin 7-åriga dotter.
– Vi får se hur det går, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sommarlov-Adrian Alebo Andersson om enorma stödet från familjenBrand logo
Sommarlov-Adrian Alebo Andersson om enorma stödet från familjen

Den mångfacetterade programledaren Malin Olsson, 42, har kommit att bli ett välkänt ansikte i tv-rutan både för stora och små.

I år är det återigen dags för henne att leda SVT:s Sommarlov. Det gör hon tillsammans med Adrian Alebo Andersson, Alexander Hermansson, Ida On, Ellen Särnevång och Angelika Prick.

Malin är förlovad med Simon Peyron, 30, som är sångare i bandet Outtrigger. Tillsammans har de barnen Blanka, 7 och Hedda, 3. Och det är just den äldsta dottern som Malin och Simon kommer vara ifrån – i hela tio dagar.

Därför är Malin isär från dottern

Det är inte alltid lätt för föräldrarna att få ihop deras karriärer med privatlivet. För Hänt berättar Malin att barnen nu går på fritids och förskola, och att de ibland tar hjälp av Malins mamma som bor i stan. Men de skickar också i väg dottern Blanka på hennes första kollo.

Är du nervös?

– Ja men lite... Hon kommer vara borta över midsommar så vi får ju skippa alla midsommardrinkar, det är bara att glömma. Vi måste kunna komma ifall de ringer från kollot och säger att hon vill hem.

Annons

Av just den anledningen kan inte familjen fira midsommar med Simons mamma i Göteborgs skärgård som de brukar. Än så länge har de inte några andra midsommarplaner, annat än att hålla sig i Malmö-trakten.

– Det ska bli spännande att se hur det går. Men det är tufft, hon är coolare än vad jag var när jag var i hennes ålder. Jag blir imponerad, säger Malin om dottern.

Malin Olsson om bröllopsplanerna

För cirka två år sedan friade Simon till Malin i Rom, men än finns det inga bröllopsplaner för paret.

– Vi har inte hunnit så långt, vi är så långsamma. Det är så mycket annat som händer i livet just nu, det är mycket jobb och att bara få ihop hela livspusslet. Sen går vi också i husköpartankar så vårt fokus har kanske riktats på det som nästa projekt.

Just nu bor familjen i centrala Malmö, men Malin berättar att det tar en timme för dem att skjutsa barnen till olika ställen på morgonen. Nu vill de hitta ett hus närmare äldsta dotterns skola.

– Bröllopet får komma senare, efter det.

FOTO: TT

Annons