Malin Gramers bröstchock: "Är gigantiska och stenhårda"

Malin Gramer har blivit mamma till en liten son – men efter förlossningen hände någonting med TV3-programledarens bröst...

”Paradise hotel”-programledaren Malin Gramer, 38, har blivit mamma igen. I lördags, den 11 mars klockan 16.17, blev hon och kärleken Carl Falk, 36, föräldrar till en liten son. I ett inlägg på sin blogg skriver TV3-profilen nu om förlossningen.

“Förlossningen gick bra och lillen är helt perfekt. Jag kan dock inte riktigt se än vem han är lik. Men gud va kära vi är i honom. Det är så överväldigande. Kan liksom inte titta mig mätt på honom. Det är verkligen en helt otrolig känsla att få barn (igen)”, skriver hon.

LÄS MER: Skrällen: TV3 gör “Paradise hotel” – med gamla deltagare

Men det är inte bara antalet familjemedlemmar som har förändrats hemma hos Malin Gramer.  Det har också hänt vissa förändringar med programledarens egen kropp – och speciellt i bystområdet.

“Allt flyter på, mjölken har runnit till och brösten är gigantiska och stenhårda. Lite rädd att få mjölkstockning så idag har jag suttit med varm vetepåse på brösten och i morgon måste jag klä mig varmare”, skriver Malin.

Malin Gramer, som har sonen Charlie, 7, sedan ett tidigare förhållande och Carl Falk, som har dottern Emma, 5, sedan tidigare, skriver att de nyblivna storasyskonen också välkomnat familjens nytillskott med glädje.

“Storebror och mormor kom och hälsade på lillebror på BB, det var en mycket stolt storebror. Så gulligt att se. Han har också ringt FaceTime ett flertal gånger bara för att få titta på bebisen. Så fint. I morgon kommer han hit några timmar och myser med oss”, skriver Malin Gramer och fortsätter:

“Storasyster kom över idag och stannar över natten hon är också väldigt stolt och har varit jätteduktig på att passa lillebror. Underbart att se att dom båda är så glada över att det har kommit en lillebror.”

Grattis till hela familjen, önskar vi!

LÄS MER: Malin Gramers stora bebislycka: “Världens finaste!”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!