TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Malin Gramer: "Det är lättare att prata med en vuxen"

30 nov, 2016 
Johnny Axelsson
När Malin Gramer spelade in "Paradise Hotel" i Mexiko, stannade sambon hemma och sonen Charlie fick följa med.
Annons

Malin Gramer, 38, som vi ser som programledare för dokusåpan “Paradise hotel”, berättar för Expressen att hon denna säsong fick lov att vara borta lite längre än tidigare från pojkvännen Carl Falk, 36, under inspelningarna i Mexiko. Men någon som följde med var sonen Charlie, 7.

– Han är med och hänger med alla kolleger och ser dem som sina kompisar. Han spelar fotboll, badar och försöker göra sådana grejer som plugga. Men man kan inte vara ute hela dagarna eftersom det är så varmt, berättar hon.

Malin menar att det är lite enklare att ha kontakt med en äldre person när man är utomlands på jobb.

– Det är tur att jag kan ha med mig Charlie. Det är lättare att prata med en vuxen än med ett barn när man är borta. Jag och min sambo kunde ju facetajma.

Malin Gramer med Charlie.
Malin Gramer med Charlie.

Malin som fyllde år den 26 april, fick en fin present när hon kom hem lagom till födelsedagen. Då hade Carl ordnat med en överraskningsfest. På restaurangen väntade flera av hennes vänner. Programledaren trodde att de bara skulle ut på tu man hand och när vännerna stod där inne och väntade, började Malin gråta när hon såg dem.

Annons

I oktober berättade Malin att hon ska bli mamma på nytt.

– Gud jag fattar inte att jag har så svårt att berätta det här, helt ärligt så gör jag en alldeles för stor grej av det jag vet. Men jag hat hållit det inom mig så länge att jag inte riktigt vet hur jag ska få det ur mig, men så här är det, anledningen till att jag varit borta från bloggen och alla socialamedier de senaste 3 månaderna är att jag har mått skit, varit sängliggande och kräkts i 9,5 veckor. Ja ni fattar säkert… jag är preggo, på smällen, bulle i ugnen, på tjocken… Ja helt enkelt gravid, skrev hon i bloggen.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons