LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagens kamp med kärleken – stoppas från att ha sex

14 sep, 2018 
AvLotta Gray
Malin Berghagen med pojkvännen Martin Charlton.
Se men inte röra. Malin Berghagen och pojkvännen Martin Charlton har fått sexstopp under 24 timmar och kämpar på för att inte förlora löftet.
Annons

Malin Berghagen träffade sin nya livskamrat i våras och de båda verkar lyckligare än någonsin.

Engelsmannen Martin Charlton, som är 47 år gammal och grundare för upplevelseföretaget Live i passar yogainstruktören Malin perfekt och de är så måna om relationen att de nu tillbringat tid på grekiska Kefaloni där de deltagit i en paryoga-kurs. Men utmaningen de fått är inte lätt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Idag var vi alla par som sagt lediga från kursen men fick som hemläxa att inte ligga på 24 tim. Bara hångla, kramas, kela och ge varandra komplimanger“.

Jösses…. i 27 graders värme, smekande sol, turkost vatten, fantastiska mat och i mina ögon sett världens snyggaste man vid min sida. I enbart badbyxor större delen av dagen. Vilken förbaskad läxa“, skriver hon på Instagram.

Och följarna är inte sena att hålla med henne. Men en av dem, nära vännen och radioprataren Niclas Wahlgren, menar att han har det värre.

24 timmar det är väl INGENTING! Fan jag har inte legat på 24 månader och DET känns svårt, skriver han i en kommentar.

Annons

Men förutom att inte ligga så verkar Malin och Martin njuta av livet och varandra. Hon skräder inte orden när hon beskriver livet med honom.

Vår kärlek är färsk och ny… tanken att aldrig mer se honom är jobbig och jag förstår att det är det som är mening oavsett hur länge vi varit tillsammans. Varje relation vi går igenom är där för att lära oss något om oss själva.

Det handlar inte om sex. Det handlar inte om kickar, berusning eller egot. Det handlar inte om att förändra någon så att det passar mig.

Wow, den där kursen vill vi också gå.

Foto; IBL, Instagram

Annons