Artikeln innehåller reklamlänkar

Malin Berghagens kamp med kärleken – stoppas från att ha sex

Malin Berghagen med pojkvännen Martin Charlton.

Se men inte röra. Malin Berghagen och pojkvännen Martin Charlton har fått sexstopp under 24 timmar och kämpar på för att inte förlora löftet.

Malin Berghagen träffade sin nya livskamrat i våras och de båda verkar lyckligare än någonsin.

Engelsmannen Martin Charlton, som är 47 år gammal och grundare för upplevelseföretaget Live i passar yogainstruktören Malin perfekt och de är så måna om relationen att de nu tillbringat tid på grekiska Kefaloni där de deltagit i  en paryoga-kurs. Men utmaningen de fått är inte lätt.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

 

“Idag var vi alla par som sagt lediga från kursen men fick som hemläxa att inte ligga på 24 tim. Bara hångla, kramas, kela och ge varandra komplimanger“.

Jösses…. i 27 graders värme, smekande sol, turkost vatten, fantastiska mat och i mina ögon sett världens snyggaste man vid min sida. I enbart badbyxor större delen av dagen. Vilken förbaskad läxa“, skriver hon på Instagram.

Och följarna är inte sena att hålla med henne. Men en av dem, nära vännen och radioprataren Niclas Wahlgren, menar att han har det värre.

24 timmar det är väl INGENTING! Fan jag har inte legat på 24 månader och DET känns svårt, skriver han i en kommentar.

Men förutom att inte ligga så verkar Malin och Martin  njuta av livet och varandra. Hon skräder inte orden när hon beskriver livet med honom.

Vår kärlek är färsk och ny… tanken att aldrig mer se honom är jobbig och jag förstår att det är det som är mening oavsett hur länge vi varit tillsammans. Varje relation vi går igenom är där för att lära oss något om oss själva.

Det handlar inte om sex. Det handlar inte om kickar, berusning eller egot. Det handlar inte om att förändra någon så att det passar mig.

Wow, den där kursen vill vi också gå.

Malin Berghagen med mamma Barbro "Lill-Babs" Svensson, som avled 3 april 2018 efter en kort tids sjukdom.

Malin Berghagen.

Malin Berghagen med mamma Lill-Babs och systern Kristin Kaspersen.

I juni 2018 avslöjade Malin Berghagen för Hänt att hon funnit kärleken i Martin Charlton.

Malin Berghagen och Martin Carlton är på paryoga-resa till Grekland men har fått sexstopp i 24 timmar.

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagen är kär igen: ”Fått mig att skratta massor”

LÄS OCKSÅ:  Malin Berghagen lättad: ”Totalt kontaktförbud

Foto; IBL, Instagram

 

SENASTE NYTT!