ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Malin Berghagen ryter ifrån – efter orden om hennes utseende

23 okt, 2022 
Malin Berghagen
Malin Berghagen har fått nog.
Nu sätter hon ner foten till alla följare som tagit sig friheten att uttala sig om hennes utseende.
”Ingen annan har med det att göra.”, skriver hon.
Annons
Malin Berghagens ånger sista tiden med Lill-Babs på sjukhuset: "Varför behövde jag säga det?"Brand logo
Malin Berghagens ånger sista tiden med Lill-Babs på sjukhuset: "Varför behövde jag säga det?"

Malin Berghagen är ett namn de flesta känner till. Hon föddes rakt in i rampljuset med två kända föräldrar, vilket både lett till för och nackdelar.

Nu delar Malin med sig av en nackdel kring att leva som offentlig person; hon känner nämligen att många tar sig friheten att kommentera hennes utseende bara för att hon är känd. Det är på sin blogg som hon ryter ifrån:

”Det gör att helt främmande människor kan skriva i kommentarerna: Varför färgar du håret? Varför har du filter, vågar du inte visa vem du är? Och så vidare… När jag lägger upp en bild så tror andra att de ska ha en åsikt om det. Peppa eller dissa. Medan jag alltid upplever att det är en dialog. En möjlighet att själv dela sina tankar om något. Inte alltså prata om mig, utan prata om sig själv”.

Annons

”Så med det sagt, för jag är i den åldern där jag känner att jag gör precis vad jag vill med mitt liv och ingen annan har med det att göra.”

Hamnat i klimakteriet: ”Nu kan jag ha hur mycket sex jag vill utan att bli gravid”

Hon fortsätter inlägget med att berätta att hon hamnat i klimakteriet, och hur det påverkar henne.

”Och så en dag så märkte jag att många saker var annorlunda. Min hud var mjukare och slappare. Mina leder värkte och jag kunde ha ångest lite titt som tätt på natten. Mina slemhinnor i mina ögon och i mitt underliv blev tunnare och skörare. Jag har dock inte haft en enda vallning, så det är jag tacksam över. Och jag är extremt tacksam över att inte ha mens längre. Jippi!!!! Nu kan jag ha hur mycket sex jag vill utan att bli gravid, till exempel.”

Utseendeförändringen under klimakteriet

Hon känner att en del har ändrats sen hon hamnade i klimakteriet och att hon själv kan mötas av hjärnspöken som säger "dumma saker". Så att även vissa följare tar sig friheten att kommentera hennes utseende gör att hon blir oerhört frustrerad.

”Jag vill tänka att jag ser gammal och ful ut men så tar jag mig i örat. För om det är något som gör huden trött är det negativa tankar om sig själv. Så jag försöker bara älska mig själv helt och fullt. Och älska min ålder! Min resa hit har ju varit fantastisk och snart är denna jobbiga tid över. Det gäller bara att kämpa sig igenom förändringarna och hålla om sig själv på alla tänkbara sätt.”

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons