LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Malin Berghagen om förändrade relationen till sin systerson Filip Lamprecht

25 maj, 2023 
MALIN BERGHAGEN, FILIP LAMPRECHT
Malin Berghagen är moster till Filip Lamprecht och under årens lopp har de haft sporadisk kontakt.
Nu berättar Malin om förändringen i relationen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”Brand logo
Kristin Kaspersens starka ord om världens barn: ”Behöver”

Malin Berghagen, 57, har alltid många bollar i luften, precis som hennes systerson Filip Lamprecht, 26.

Precis som sin syster Kristin Kaspersen, 53, föddes Malin rakt in i rampljuset med två föräldrar som är några av Sveriges mest folkkära artister, Barbro "Lill-Babs" Svenssons och Lasse Berghagen, 78.

Malin själv är skådespelerska och yogainstruktör. Men idag ligger hennes största fokus på välmående, och hon är minst sagt i kontakt med sin spirituella sida. Hon driver också en mycket populär blogg.

Malin Berghagen om förändrade relationen med Filip – händelsen som ändrade allt

Vid sidan av allt jobbrelaterat kan Malin titulera sig som mamma till sönerna Christopher Taylor, 36, Love Taylor, 34, Isak Nilsson, 21, och dottern Linn Nilsson, 28.

Annons

Malin är även moster till flera barn, bland annat Filip Lamprecht.

Nu berättar Malin om relationen till Filip och att den har förändrats på sätt och vis under årens lopp. Det verkar mest handla om att de båda har fullt upp med sina karriärer, så nu var det länge sen de ens satt ner och pratade med varandra – förrän häromdagen.

”Idag på morgonen fick jag nästan två timmar egen tid med min systerson Filip. Kommer inte ens ihåg när vi hade det senast eller om vi någonsin haft det. Jooo när Filip var liten så pratade vi mer. Men nu har jag och Filip väldigt mycket annat och andra runt omkring oss så vi tar oss aldrig riktigt tiden att sitta och prata och lyssna. Jag älskade varenda minut av den frukosten.”, skriver hon på sin blogg.

Filip lämnar landet – på plats i Frankrike

Frukosten med Filip gick av stapeln för några dagar sedan för i skrivande stund befinner sig Filip nämligen nere i franska Fort Boyard för att spela in Fångarna på fortet.

”Vilken resa och vilket gäng! Barndoms dröm att få leka på fortet och nu har jag fått göra det 2 gånger. Förra årets program sänds nu i juni så missa inte det! Nu bär det av mot en annan del av Frankrike för att bocka av en del av min bucketlist!”, skriver Filip på Instagram.

FOTO: WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet, TÖRNBLOM KARIN/TT

Annons