LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Felix Sandmans utseendeförändring – oigenkännlig på nya bilderna

25 maj, 2023 
Felix Sandman
Felix Sandman har skaffat sig en helt ny look.
Under premiären av Den lilla sjöjungfrun dök han upp på röda mattan och visade upp sin plötsliga utseendeförändring.
Se bilden här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Felix Sandman om sin roll i Last Light: “Trodde jag skulle se ut som bond”Brand logo
Felix Sandman om sin roll i Last Light: “Trodde jag skulle se ut som bond”

Felix Sandman, 24, slog igenom i popgruppen The FO&O tillsammans med Oscar Enestad och Omar Rudberg. År 2017 tillkännagavs det att killarna ville testa på sina egna solokarriärer och bandet splittrades.

För Felix del blev det stora framgångar när han tävlade i Melodifestivalen 2018. Med låten Every Single Day tog han sig till final och landade sedan på en andra plats. Två år senare, 2020 tävlade han med bidraget Boys With Emotions som dessvärre inte heller räckte till någon vinst.

Annons

På senare år är det dock skådespelandet som har varit Felix stora fokus. Vi har blanda annat fått se honom i succéserien Störst av allt och den norska julfavoriten Home for Christmas.

Felix Sandmans utseendeförändring – nya bilderna visar

Det är inte allt för ofta som Felix dyker upp på premiären och offentliga tillställningar men under premiären av Den lilla sjöjungfrun nu i maj gick Felix på röda mattan tillsammans med flickvännen Andrea Kallström och vännen Hanna Larsson.

Felix dök då upp med en helt ny look, han hade nämligen längre hår och märkbart mer ansiktshår än vad vi är vana satt se honom i. Se Felix utseendeförändring nedan!

Felix Sandman
Felix Sandman på premiär i maj 2023. Foto: TT

Felix har dock haft flera olika looks under årens gång. I samband med Melodifestivalen 2020 körde Felix på en blondare snaggad frisyr.

Annons
Felix Sandman 2020
Felix i Melodifestivalen 2020. Foto: TT

Under tiderna med The Fo&O var det istället denna frisyren som Felix rockade.

The Fo&O

Därför syns inte Felix Sandman och Benjamin Ingrosso ihop längre

Felix ingick länge i en duo med Benjamin Ingrosso, 25. Inte nog med att de två var nära vänner så arbetade de även flitigt ihop för ett par år sedan. Men när Hänt träffade Felix i höstas, i samband med premiären av Last light berättade han om sina tankar kring att göra mer låtar tillsammans med Benjamin framöver.

– Nej, inte något som ligger i kikaren just nu. Vi har ju släppt två låtar tillsammans. Jag tror vi båda känner att även fast vi älskar varandra är det massa annat som vi vill göra, andra vi vill samarbeta med. Men vi får se, i framtiden kanske det blir något, sa då Felix till Hänt.

FOTO: TT

Annons