Makens kärlekskrav på Sofia Wistam: "Det är ju klagomål"

Makens kärlekskrav på Sofia Wistam: "Det är ju klagomål"

Sofia Wistams alla jobbresor och projekt har fått maken Magnus att reagera. Nu berättar programledaren om makens kärlekskrav för att få äktenskapet att hålla.

Programledaren Sofia Wistam, 50, har ett hektiskt arbetsliv. Förutom den populära podcasten “Wahlgren och Wistam” hon har tillsammans med kollegan Pernilla Wahlgren, 49, leder hon också den känslosamma serien “Sofias änglar” på Kanal 5, och i höst också såpan “Temptation island”. Båda programmen innebär långa resor och många nätter borta från familjen och maken Magnus Wistam, 48.

– Det är mycket resande i mitt jobb. Jag har många barn och en man, så det är ju klagomål därifrån. Min man säger ofta “jag vill vara med dig, det är så roligt, kan du inte bara stanna hemma”, säger Sofia Wistam till Hänt och fortsätter:

– Man kan ju vara programledare och spela in två veckor i en studio i Stockholm, men nej då, jag har hittat de absolut bökigaste programmen. Sen tar ju podden tid och planering också. Men samtidigt så tror jag att Magnus är glad och stolt över det jag gör.

LÄS MER: Sofia Wistams lillebror får hjälp i ”Sofias änglar”

Sofia och Magnus gifte sig 2003 och programledaren menar själv att det är makens förtjänst att de båda fortfarande är tillsammans. Bland annat är det hans krav på att ha tid för varandra som håller ihop dem.

– Magnus är otrolig. Det är han som är bäst på att hålla kärleken vid liv. Han är nyckeln till att vi fortfarande är gifta. Jag är ju en arbetshäst, om inte han hade tagit tag i mig och satt gränser för mig så hade jag jobbat hela nätterna också. Det är väldigt bra att han gör det, säger Sofia Wistam.

Men det är inte bara kärlekskraven som Magnus Wistam är bra på. Programledaren passar också på att hylla sin make ytterligare för hans insatser för att hålla lågan vid liv i deras äktenskap.

– Han är den som ser till att vi kommer iväg och gör saker tillsammans, bara han och jag. Han fixar så att vi tar en hotellnatt tillsammans eller en helg bara vi två och sätter stopp så att vi inte har gäster hemma hos oss hela tiden på semestern, säger Sofia Wistam och fortsätter:

– Han är grym på att se till så att vi får tid för varandra, det måste jag ge honom kredd för. Sen är han väldigt bra på att vara fysisk också, så att man inte glömmer bort att ta i varandra. Och så är han bra på att ge komplimanger. Han är faktiskt bra på allt skulle jag säga.

LÄS MER: Sofia Wistams son skrämde skiten ur familjen Wahlgren

Foto: IBL

 

FRÅN FÖRSTASIDAN