Maja Nilsson Lindelöfs barnbesked efter förlossning: ”Tråkigt”

Maja Nilsson Lindelöfs nya barnbesked

Maja och Victor Nilsson Lindelöf fick sitt första barn tidigare i år. Nu avslöjar Maja parets planer på att skaffa syskon till sonen.

Fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf, 24, och hans hustru Maja Nilsson Lindelöf, 25, fick sitt första barn den 25 mars. Makarna avslöjade att de var gravida strax efter att de gift sig och Maja Nilsson Linelöf har varit öppen med sina känslor under graviditeten. I en video på sin Youtube-kanal pratade hon om sina rädslor inför livet som mamma.

– Det är min värsta mardröm att bara bli en mamma. Jag vet inte om man får säga det och om folk kommer bli tokiga nu. Men det är min värsta mardröm, berättade Maja vid tillfället. 

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

När sonen väl föddes var det dock ingen tvekan om att de nyblivna föräldrarna var överlyckliga. De delade med sig av hans ankomst i varsina inlägg på Instagram.

”Jag vet inte vad man skriver för text till en bild på sin nyfödda son. Men här har ni det, livets bästa händelse fångat i två”, skrev Maja Nilsson Lindelöf intill en bild på henne och sonen.

”Livet ropade”, skrev Victor Nilsson Lindelöf.

Maja Nilsson Lindelöfs besked om fler barn

I en ny video på Youtube berättar Maja Nilsson Lindelöf om sina och makens planer på att skaffa fler barn i framtiden.

– Vi vill ju ha tre eller fyra barn men det kommer få vänta för att vara gravid har varit magiskt men det är väldigt tråkigt också.

23-åringen känner att hon vill ha tid tillsammans med sin nyfödde son innan de börjar försöka skaffa ett syskon till honom.

– Det kommer att ta i alla fall tre år kanske.

Maja Nilsson Lindelöf avslöjar även vad som var jobbigast under graviditeten.

– Första tiden. Dels trodde jag att jag var i vecka 12 i typ fyra veckor. Alla som är gravida vet att det är den värsta perioden. När man är i vecka åtta och nio vill man vara i vecka 20. Och så mådde jag illa, jag tyckte att det var jobbigt att hålla det hemligt när folk började spekulera, säger hon i videon.

LÄS MER: Victor och Maja Nilsson Lindelöfs lycka – har blivit föräldrar

LÄS MER: Maja Nilsson Lindelöfs ärliga ord om graviditeten: ”Mardröm”

LÄS MER: Spelarfruarna om livet med fotbollsstjärnorna: ”Folk tror att vi lever lyxliv”

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram