Artikeln innehåller reklamlänkar

Mahsas kritik mot TV4 efter händelsen i Farmen: ”Otydliga”

Mahsa Farajollahi om varför hon åkte ur Farmen i TV4.

I söndagens avsnitt av Farmen i TV4 åkte Mahsa Farajollahi ur efter en intensiv kamp mot Tess Wendesten i Tinget. Nu berättar Mahsa om anledningen till varför hon tvingades lämna tävlingen.

I söndagens avsnitt av Farmen i TV4 ställdes Mahsa Farajollahi, 29, mot Tess Wendesten, 29, i Tinget. Tess valde grenen styrka och efter en kort men intensiv kamp var det Tess som fick stanna på Farmen medan Mahsa Farajollahi åkte hem.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Årets omgång av Farmen har kantats av bråk och konflikter från starten. När Mahsa Farajollahi var storbonde fick Maria Bjerkheden, 52, lämna Farmen efter att hon lämnat en död höna utanför Mashas dörr.

Flera av deltagarna i Farmen har länge velat ha ut Mahsa Farajollahi och i söndags fick de sin vilja igenom.

Nu har Mahsa kommenterat tävlingen i ett inlägg på Instagram.

De lyckades tyvärr med sina planer trots allt. Eftersom att alla deras försök på att psyka ut mig ur tävlingen misslyckades så gav de sig fan på att knäcka mig fysiskt. Det tog inte många sekunder innan det knäppte till i handleden och smärtan strålade upp hela vägen i armen“, skriver hon på Instagram.

Hon fortsätter:

Jag ville inte åka men händerna och armarna gav upp.

Otydliga instruktionen från TV4

Mahsa Farajollahi är kritisk till TV4 efter att hon åkt ur Farmen. I och med att hon hade två medaljonger kunde hon ha lämnat dem och därmed fått slippa Tinget. Anledningen till att Masha Farajollahi inte gjorde det menar hon beror på otydlighet från produktionen.

– Jag fattade inte när jag skulle lämna in den. Jag hade gjort det till hundra procent, om jag bara hade fattat ordentligt när. Och då hade allt sett annorlunda ut, säger hon till Aftonbladet.

Hon fortsätter:

– Jag måste säga att TV4 och produktionen har varit jävligt otydliga. Det var ingen som riktigt visste hur det fungerade.

Trots att hon inte vann är Mahsa nöjd med sin medverkan i Farmen.

Jag är stolt över min insats. Jag går med huvudet högt och med ett gott samvete! Jag vet nu mer än någonsin att jag alltid kommer stå på mig och aldrig låta någon köra över mig. Man kan stå på sig utan att vara elak mot någon“, skriver Mahsa Farajollahi på Instagram.

LÄS MER: Maxine i tårar efter magstarka scenerna i Farmen

LÄS MER: Tävla om biljetter till Mello-finalen!

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!