LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magnus Norman om relationen till Jessica Wahlgrens ex Linus Wahlgren

06 okt, 2023 
jessica, magnus och linus
Magnus Norman och Jessica Wahlgrens kärlek fortsätter att blomstra.
Men hur ser Magnus på familjen Wahlgren och Jessicas ex-make Linus?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken MagnusBrand logo
Jessica Wahlgen Normans glädje – överraskades av maken Magnus

Magnus Norman och Jessica Wahlgrens kärlek spirar! De träffades för ett par år sedan och har nu varit gifta i ett år.

Innan Jessicas äktenskap med Magnus var hon tillsammans med Pernilla Wahlgrens lillebror Linus Wahlgren. Vad tycker Magnus om familjen Wahlgren egentligen?

Magnus om Jessicas ex-make Linus Wahlgren

I en intervju med Expressen får Norman frågan om hur det känns att bli nämnd i realityserien Wahlgrens värld. I samma veva tar han upp Jessica Wahlgrens ex-man.

– Bara de säger bra saker, haha… Nej, ärligt talat så har jag en fin relation till hela familjen och jag är otroligt imponerad över hur begåvade alla är. Jag älskar Jessica, sen har hon varit ihop med Linus och har Pernilla som sin bästa kompis. Det blir väl naturligt. Jag älskar Jessica, för den hon är och för de värderingar hon har.

Annons

Med andra ord verkar både Magnus och Jessica har en god relation till Linus. Och i och med äktenskapet har Magnus blivit en del i en av Sveriges ”kändaste” familjer.

– Du syftar på familjen Wahlgren antar jag? Jaa... Jag tänker inte på det. Pernilla är Jessicas bästa kompis. Jag trivs bra med Jessica, vi har en jättebra relation. Vi har kul tillsammans, det är väl det viktigaste. Det andra tänker jag inte så mycket på. Jag har umgåtts med kända människor i över 20 år. För mig är det otroligt ointressant att vara känd med jag är väldigt nyfiken på människor, oavsett om de är kända eller inte.

Jessica Wahlgren om kärleken till Magnus: ”Gick snabbt”

Jessica Wahlgren Norman har tidigare berättat att hon nog inte skulle kunna bli kär igen. Och det var en känsla som höll i sig länge, har hon berättat för Expressen.

Men när hon träffade Magnus gick det snabbt.

– Nej, jag trodde nog inte att jag skulle tillåta mig själv att bli det. Under de tio år som jag var singel och dejtade, så fick jag kalla fötter så fort det blev lite seriöst. Jag körde mitt race och var nog inte en så skön partner i det läget. Sedan till slut så träffade jag en kille lite längre och blev faktiskt kär. Det tog visserligen slut, men gjorde nog att jag öppnade upp för tanken att leva med någon igen. När jag träffade Magnus sen, så gick allt snabbt, säger hon.

FOTO: TT

Annons