LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magnus Hedberg om Patrick Grimlunds fru Sara och begravningen: ”Jobbigt”

16 aug, 2023 
Johanna Talamo
Magnus och Patrick
Magnus Hedberg var programledare för Lyxfällan tillsammans med framlidne Patrick Grimlund. Under deras sju år som kollegor kom de varandra nära.
Nu delar Magnus sina upplevelser efter vännens tragiska bortgång.
– Det var så sjukt overkligt, säger han i P4 Extra.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Brolin om Pugh Rogefeldts död: ”Tragiskt”Brand logo
Anna Brolin om Pugh Rogefeldts död: ”Tragiskt”

Tv-profilen Magnus Hedberg, 51, är känd för svenska folket som programledare för Lyxfällan ihop med kollegan Patrick Grimlund, som sorgligt nog gick bort tidigare i år.

I en intervju i P4 Extra delar Magnus nu sina upplevelser efter nära vännen Patricks bortgång.

Magnus Hedberg om Patrick Grimlunds död

Magnus Hedberg uttryckte då sin sorg över den chockerande händelsen på sin Instagram.

”Patrick, min radarpartner och vän. Är fortfarande i total chock och fullständigt förkrossad över att du inte finns kvar hos oss längre. Så brutalt overkligt och helt omöjligt att ta in”, skrev han då och fortsatte.

Annons

”Vi har upplevt så fantastiskt mycket roligt, jobbigt och minnesvärt tillsammans genom åren och så plötsligt tar allting slut på några sekunder....”,

När Magnus Hedberg gästar P4 Extra delar han med sin om sorgen efter Patricks plötsliga bortgång.

– Det var väldigt omtumlande, och overkligt hela grejen, säger Magnus till Titti Schultz.

Magnus Hedmans ord om Sara Grimlund: ”Extremt jobbigt och känslosamt”

Patrick Grimlund var gift med Sara Grimlund, tillsammans fick de tre gemensamma barn. Tidigare i år så beskrev även Patricks hustru Sara, sin och familjens sorg efter den tragiska olyckan.

”Min älskade man, världens bästa pappa till dina fyra fantastiska barn, min livskamrat, stora kärlek, bästa vän, människan jag delat allt med - vi kan inte förstå att du inte finns bland oss längre”, skrev hon och fortsatte:

Annons

”Vi är helt förkrossade och chockade, jag vet inte hur jag ska trösta barnen, hur vi ska hitta nåt fast att hålla oss i, hur timmarna o dagarna ska fortlöpa, hur livet ska kunna gå vidare. Sorgen o förtvivlan är bottenlös”.

Kollegan och vännen Magnus Hedberg beskriver i P4 Extra att han och Sara lärde kände varandra innan hon träffade Patrick. Han delar även med sig av känslorna under Patricks begravning och smärtan i att bevittna familjens sorg.

– Det var så sjukt overkligt. Det händer några gånger i livet, att man får den här overklighetskänslan att ”det kan inte stämma”. Att vara på begravningen var extremt jobbigt, att se hans fru Sara och barnen, säger Magnus och fortsätter.

– Sara och jag har dessutom pluggat ihop, långt innan de träffades, så vi känner varandra sen tidigare också. Så det var ju, extremt jobbigt och känslosamt förstås.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT/Karin Törnblom/TT

Annons