LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magnus Hedberg om Patrick Grimlunds bortgång: ”Omtumlande”

14 aug, 2023 
Frida Eklöf
Patrick Grimlund och Magnus Hedberg

Magnus Hedberg och Patrick Grimlund var kollegor i sju år när de var programledare för Lyxfällan.I P4 Extra - Gästen berättar Magnus om vännens bortgång.

Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lyxfällan-programledaren Patrick Grimlund död i trafikolyckaBrand logo
Lyxfällan-programledaren Patrick Grimlund död i trafikolycka

Tv-profilen Magnus Hedberg, 51, är ett välbekant ansikte hemma i sofforna. Sedan säsong 9 av programmet Lyxfällan har han varit en av de stående programledarna som ska hjälpa personer vars ekonomi har förfallit.

Magnus Hedberg om Patrick Grimlunds död: ”Omtumlande”

”Patrick, min radarpartner och vän. Är fortfarande i total chok och fullständigt förkrossad över att du inte finns kvar hos oss längre. Så brutalt overkligt och helt omöjligt att ta in. Vi har upplevt så fantastiskt mycket roligt, jobbigt och minnesvärt tillsammans genom åren och så plötsligt tar allting slut på några sekunder....”, skrev Magnus på Instagram.

Det är i måndagens avsnitt av P4 Extra - Gästen som Magnus gästar radioprogrammet, där han berättar om sorgen efter kollegan.

– Det var väldigt omtumlande, och overkligt hela grejen, säger Magnus till Titti Schultz.

Magnus Hedbergs sorgsna ord om Patrick Grimlunds begravning

På Instagram berättade Magnus tidigare i år om begravningen och avskedet från den före detta vännen och kollegan.

Annons

”Känslomässigt riktigt tung begravning i torsdags men samtidigt ett fantastiskt fint och värdigt avslut på ett alldeles för kort liv”, skriver han till ett bildspel från begravningen och fortsätter sedan:

”Musiken var magnifik och låttexterna fick en ny, djupare innebörd i detta sammanhang. Allt det här är fortfarande fullständigt overkligt. Vila i frid partner”.

För Titti berättar han om känslorna när han fick veta att Patrick omkommit i en bilolycka och om den tuffa begravningen.

– Det var så sjukt overkligt, det händer några gånger i livet att man får en sådan känsla, att det här kan inte stämma. Och begravningen också, att se hans fru Sara och barnen. Det var extremt jobbigt och känslosamt, säger Magnus.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons