Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magnus Carlsson ärliga ord om relationen med Andreas Lundstedt

07 aug, 2019 
Andreas Kristensson
Magnus Carlsson oväntade besked om relationen med Andreas Lundstedt.
Magnus Carlsson slår tillbaka mot ryktena om hans kärleksrelation med Andreas Lundstedt. ”Det går att göra en höna av en fjäder”, säger artisten.
Annons
John Lundviks ärliga ord om stödet efter Eurovision song contestBrand logo
John Lundviks ärliga ord om stödet efter Eurovision song contest

Sångaren Magnus Carlsson, 45, har haft en lång och varierad karriär. Vi har sett honom i grupperna Barbados och Alcazar – och numera satsar han helhjärtat på sin solokarriär. I alla tre konstellationer har Magnus tävlat i Melodifestivalen. Senast 2015 med bidraget Möt mig i Gamla stan.

Det var i december 2002 som Magnus tog plats i succégruppen Alcazar, där han gjorde en kvartett med Tess Merkel, 49, Lina Hedlund, 41, och Andreas Lundstedt, 47. Men efter bara tre år lämnade Magnus gruppen för att istället satsa på en solokarriär.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Under Pride förra året återförenades gruppen för ett lämna gammalt groll och få ett fint avslut. På nyårsafton samma år valde Tess, Lina och Andreas att lägga ner Alcazar helt och hållet.

När Hänt träffar Magnus Carlsson talar han ut om tiden efter återföreningen och avslutet.

Annons

– Det kändes som ett jäkligt snyggt bokslut på ett par riktigt roliga år, det var kul att återförenas en sista gång med hela gänget, säger Magnus Carlsson till Hänt.

Bryter tystnaden om relationen med Andreas

Under 2000-talet blev Magnus Carlssons relation med Alcazar-kollegan Andreas Lundstedt väldigt omskriven och tillsammans blev de kända som ett kärlekspar. Men så var inte fallet, menar de före detta Alcazar-medlemmarna.

I en tidigare intervju i tidningen Hänt i veckan har Andreas Lundstedt beskrivit hur hans tidigare kärleksrelation till Magnus Carlsson egentligen bara var en illusion. Det var en låtsasvärld där han uttrycker att kärleken egentligen inte var äkta.

– Nej det var det inte. Där gick vi upp i bilden av oss själva. Någon sa att ”ni skulle kunna bli som Efva (Attling reds. anm) och Eva (Dahlgren) eller Jonas (Gardell) och Mark (Levengood) fast mycket snyggare” och vi drogs med i det där och fick en kick och det blev lite som en låtsasvärld, sa Andreas Lundstedt till tidningen.

Annons

Magnus Carlssons relation med Andreas Lundstedt idag

Nu kommenterar Magnus Carlsson relationen och dementerar det som tidigare har sagts och skrivits om honom och Andreas. För Hänt berättar Magnus om sin upplevelse.

– Hela grejen är en höna som gjordes av en extremt liten fjäder, säger han och fortsätter:

– Jag och Andreas vet hur det egentligen ligger till och det som står nu stämmer helt enkelt inte. Vi har en bra relation idag även om vi inte har så mycket kontakt.

Sedan 2006 är Magnus Carlsson gift med maken Mats Carlsson, 46.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Karin Törnblom

Annons