LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magdalena Graafs vändning med exet: ”Försöker lappa lite”

16 mar, 2024 
Magdalena Graaf och exet Filip Larsson har sönerna Louie och Charlie tillsammans. Nu berättar Magdalena om uppgörelsen för barnen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när...: Hemma hos Magdalena GraafBrand logo
Vad äter du när...: Hemma hos Magdalena Graaf

2010 träffade Magdalena Graaf bilhandlaren Filip Larsson. Tillsammans har de barnen Louie och Charlie. Paret gick skilda vägar efter cirka 10 år tillsammans, bara månader innan det planerade bröllopet.

Magdalena gick senare ut med att hon kom på Filip med att sms:a med en annan kvinna och att det ska ha varit en anledning till att paret skiljdes åt.

– Jag upptäckte att Filip sms:ade väldigt mycket med någon som hette Åke. Det visade sig att Åke var en kvinna och nu lever de tillsammans, har Magdalena tidigare sagt i en intervju med Amelia 2021.

Magdalena Graafs uttalande om exet

Idag verkar paret ha en bra relation till varandra trots det som hände. Magdalena och Filip verkar köra varannan vecka med sönerna. Men hjälps åt och försöker lappa.

Annons

Det är på bloggen som Magdalena skriver att hon ska iväg till Gotland på jobb. Då det egentligen är barnens pappas vecka får hon ta hjälp av en räddande superhjälte som tar hand om sönerna.

”Har ett jobb på Gotland ons-torsdag, tog färjan ner igår. Mumin min gamle vapendragare hjälper mig med pojkarna och hundarna hemma i Djursholm. Lugnt och stilla för dem. Det är egentligen barnens pappas vecka. Men vi försöker lappa lite och hjälpa varandra. Jag har killarna istället och Mumin rycker in som en räddande superhjälte.”

Magdalena Graafs kärlekslycka med pojkvännen

– Han är en gammal ungdomskärlek som jag sprang på.

Hur länge har ni träffats?

– Ett tag har vi setts och det känns oerhört bra. En landad man med fina värderingar, ett vanligt jobb, och två större barn. Vi har fått träningen som ett gemensamt intresse och är nu iväg på en träningsresa med min syster.

FOTO: HÄNT, KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons