hänt exklusivt

Magdalena Graaf talar ut om otäcka händelsen – nu berättar hon: ”Polisen på plats

Magdalena Graaf.

Magdalena Graaf råkade nyligen ut för en olycka.
Nu talar hon ut om händelsen – och avslöjar att polisen blandades in.
”Hur kan man ha en sådan jäkla OTUR”, skriver Magdalena.
Magdalena Graaf om Alex Schulman: ”Pirrig”
0:30

Efter reklamen: Magdalena Graaf om Alex Schulman: ”Pirrig”

(0:30)

Slå på ljud

Mycket har hänt i Magdalena Graafs, 47, liv de senaste veckorna. Nyligen delade hon med sig av otäcka bilder från en olycka hon var med om. På bilderna visade Magdalena upp sitt ansikte som var blåslaget och svullet, och gav en förklaring till vad som hade hänt i en händelse på sin Instagram.

Blodtrycksfall, svimmade och tog emot mig med pannan” skriver hon på Instagram.

Ingen rolig syn, solglajor och hatt i ett par veckor”.

I ett senare inlägg berättade Magdalena mer utförligt om vad det egentligen var som hade skett.

Fick ett blodtrycksfall när jag steg upp ur sängen imorse. Riktigt otäckt. Har det hänt dig? (Min hjärtmedicin som spökar) Gjorde en ”Laila” och slog mig RIKTIGT jäkla illa. Har varit på apoteket och köpt fryspåsar och arnica.”, skrev Magdalena.

Magdalena Graaf om olyckan

Nu har Magdalena talat ut om den senaste olyckan. En bil körde in i Magdalenas parkerade bil och polisen kallades till platsen.

En farbror körde in i min röda bil i torsdags. Den stod parkerad på Birger Jarlsgatan. Full fart rakt in i sidan. Hur kan man ha en sådan jäkla OTUR. Polisen på plats, gullig stackars farbror. MEN bilen är kvaddad och kommer stå på verkstaden i veckor. Jag fick ju precis tillbaka den (efter) en liknande incident i somras”, skriver hon på sin blogg.

Hon förklarar att det är andra gången på kort tid som detta händer.

Bilder från olycksplatsen

När Hänt når Magdalena berättar hon hur det hela kunde gå till, och förklarar att att mannen som krockade in i bilen ändå var hjälpsam efteråt.

Han tog lite fel på avstånden. Min (bil) är helkvaddad tyvärr. Men herren var mycket hjälpsam och allt löser sig med försäkringar”, skriver Magdalena i ett privat meddelande till Hänt.

Vidare delar Magdalena bilder från händelsen. Där syns en bil som har kört in i sidan av hennes parkerade bil. Det syns även blåljus från polisbilen som är framme vid platsen.

Ingen mer otur nu. Andra gången som min bil blir påkörd parkerad. Fick hem den från verkstaden för en vecka sedan”, skriver hon.

Mannens bil som körde in i Magdalenas bil.

Blåljus från polisbilen.

FOTO: INSTAGRAM/PRIVAT
Bild på krocken.

Bilen som har krockat med Magdalenas bil.

FOTO: INSTAGRAM/PRIVAT

Det var tur att hon inte befann sig i bilen när det hela hände!

FOTO: Nils Petter Nilsson/TT / PRIVAT

FRÅN FÖRSTASIDAN