TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Magdalena Graafs okända lillebror Leon i svår olycka: ”Fruktansvärt”

20 maj, 2022 
Sofia Sundqvist
Magdalena Graaf Leon
Magdalena Graaf och systern Hannah Graaf blev kända för sin popkarriär. Igår var deras 30 år yngre lillebror Leon Graaf med i en svår olycka. Nu berättar Magdalena om sin oro.
Annons
Magdalena Graafs sommarplaner med barnenBrand logo
Magdalena Graafs sommarplaner med barnen

Systrarna Magdalena, 46, och Hannah Graaf, 43 blev känd för svenska folket genom sin popmusik på 90-talet. Sen har de fortsatt att synas i tv, bland annat i sin egna realityserie Systrarna Graaf.

Något som inte många känner till är att de har en 30 år yngre lillebror, Leon Graaf, 16. Hanna och Magdalenas föräldrar Linda Bergling, 73, och Kenneth Graaf, 72, gick skilda vägar när systrarna var unga. Efter föräldrarnas separation föddes år 2006 lillebror Leon på deras pappans sida.

Orden efter den svåra olyckan

Lillebror Leon lever inte sitt liv i rampljuset på samma sätt som sina systrar, även om han tidigare synts till i reality-serien Systrarna Graaf.

Under gårdagen var Leon med om en svår olycka då ett bilbatteri exploderade i hans ansikte.

Nu berättar Magdalena med egna ord om olyckan:

”Idag vill jag hylla och skicka lite extra kärlek till min lillebror @graafleon. Han hade änglavakt igår. Ett bilbatteri exploderade i hans ansikte, på bröst och ögon. Batterisyra överallt. Många timmar på sjukhuset. Men han klarade sig med lindrigare skador. FRUKTANSVÄRT va fort livet kan svänga snabbt. Vi älskar dig brorsan! Du är en kämpe! Tack gud för att det inte gick värre”, skriver Magdalena Graaf.

Himla tur att allt gick bra ändå!

Annons