magdalena graaf

Magdalena Graafs hälsning till Runar Sögaard – okända relationen

MAGDALENA GRAAF, RUNAR SÖGAARD

Runar Sögaard har precis kommit ut från fängelset efter att ha avtjänat sitt straff.
Nu visar Magdalena Graaf sitt stöd.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så firar systrarna Graaf julafton
0:31

Efter reklamen: Så firar systrarna Graaf julafton

(0:31)

Slå på ljud

Runar Sögaard, 55, tillbringade sin sista tid i fängelset på anstalten Storboda i Rosersberg, Sigtuna kommun.

Efter många byten hit och dit hamnade han till slut på Storboda, som klassificeras som en sluten anstalt med säkerhetsklass 2 på en 3-gradig skala. Alla intagna videoövervakas och personaltätheten är hög. De intagna är dömda för alla möjliga typer av brott och till exempel så är det där som John "Lasermannen" Ausonius och Jackie Arklöv sitter.

Det var i juni 2021 som Hovrätten slor fast: det blir fängelse för Runar Sögaard. Han dömdes till 1 år och 8 månader sammanlagt.

Carolas kritik mot Runar i fängelset

Sedan en vecka tillbaka har Runar nu varit på fri fot efter att ha avtjänat sitt straff. Med sig utanför grindarna fanns flera flyttkartonger. Enligt Runar innehöll de material från intervjuer med andra intagna fångar. Materialet är till en kommande bok, förklarade han då.

Under tiden som Runar suttit inne har flera kändisar däremot vänt honom ryggen. Det började med att ex-frun Carola Häggkvist, 56, la upp ett inlägg på Instagram som blev väldigt uppmärksammat. I inlägget riktade hon hård kritik mot Runar och skrev samtidigt att han även sårat ex-frun Jessica Karlsson.

”Vi (Carola och Jessica, reds. anm) har haft fullt fokus på att orka överleva o vara glada mammor till våra barn. Slippa honom. Hitta friheten och glädjen igen”, skrev Carola bland annat.

Efter det fick Carola medhåll från flera andra kändisar, som till exempel Charlotte Perrelli, Agneta Sjödin, Pernilla Wahlgren och Lena Philipson.

Magdalena Graafs okända stöd till Runar Sögaard

Någon som däremot inte ställt sig emot Runar är Magdalena Graaf, 47. När han kom ut la han upp ett inlägg på Instagram där han var återförenad med sina nära och kära.

”Lycka är att äta fantastisk mat, mysa, busa och skratta med en av mina magiska söner..”, skrev han.

Någon som då välkomnade honom hem med öppna armar är Magdalena Graaf.

”Välkommen hem”, skrev Magdalena Graaf då.

Runar har besvarat Magdalenas drag med att gilla hennes kommentar.

MAGDALENA GRAAF
Karin Törnblom/TT

FOTO: Karin Törnblom/TT, IVARSSON JERKER/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN