LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magdalena Graafs enorma viktras – så mycket har hon gått ner: ’’Tacksam’’

28 mar, 2024 
Maria Broberg
För ungefär tre månader sedan genomgick Magdalena Graaf en omfattande höftoperation.
Återhämtningen var lång och smärtsam för profilen men nu skriver hon i sin blogg att hon äntligen känner sig stark igen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hannah Graaf bekräftar stora kärlekslyckan med Peter KarydBrand logo
Hannah Graaf bekräftar stora kärlekslyckan med Peter Karyd

Magdalena Graaf, 48, gick igenom en höftoperation för cirka tre månader sedan. Hon har tidigare berättat om kampen med sin höft och vilka smärtor hon gick igenom innan och efter operationen.

Efter en lång återhämtningsperiod för Magdalena efter höftoperationen kan hon nu äntligen berätta att hon mår mycket bättre igen.

Magdalena Graaf om viktraset – så mycket har hon gått ner

I ett inlägg på sin Instagram skriver Magdalena till sina följare att hon är tacksam för att kroppen fungerar så som den ska igen.

Magdalena berättar även att hon återfått rörligheten och har därmed lyckats gå ner tio kilo längs vägen:

’’Jag är så tacksam till min underbara och nu fungerande kropp!! 3 månader efter min stora höftoperation..Regelbunden sjukgymnastik, träning och sund kost. Jag känner att jag ALDRIG känt mig så här stark, frisk och redo tidigare. Inga mediciner, antiinflammatoriska, smärtstillande och nästan minus -10 kilo.’’

Annons

Magdalena Graaf kunde inte röra sig – fick krypa till toaletten

Fortsättningsvis skriver Magdalena i ett blogginslägg att fokuset inte ska ligga på hennes vikt, utan det handlar mer om vad hon lyckats åstadkomma under hennes återhämtning efter operationen.

I inlägget skriver hon:

’’Det handlar inte om att ’gå ner i vikt’. Det handlar om all vätska, mediciner, kilon som stannat kvar, då jag INTE kunnat röra mig på MYCKET, MYCKET länge. Man glömmer lätt bort att det inte var mer än 3 mån sedan jag kräktes i en hink och fick krypa till toaletten. Mycket har hänt! Och jag är så OERHÖRT tacksam för det’’

”Smärtan kom under kvällen. Som ett brev på posten. INTE den malande skelettvärken eller alla nervplågor som strålade i benet innan operation (bless me) utan den brinnande smärta i såret och de enorma sammandragningarna/kramper/mjölksyra i muskeln”, skrev Magdalena och fortsatte:

”Givetvis självklart då de skurit bort fästen, lyft upp muskeln (lyft på hatten, skruvat av locket, stulit huset av snigeln) sågat av benet. Bankat fast en pinne i benmägen. Skruvat fast en boll i pinnen, sytt på muskel och klickat ihop halva röven med häftklamrar med mera”.

FOTO: TT

Annons