LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Magdalena Graaf vill inte träffa barnen: ”Ska aldrig behöva känna skuld”

08 dec, 2023 
Magdalena Graaf ligger i svåra smärtor.
Nu berättar hon att hon inte vill träffa sina barn under de omständigheterna hon råder.
”De ska aldrig behöva känna skuld eller ångest att de behöver lämna mig ledsen, ensam och behöva gå ifrån mig sen”, skriver hon på sin blogg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vad äter du när...: Hemma hos Magdalena GraafBrand logo
Vad äter du när...: Hemma hos Magdalena Graaf

Magdalena Graaf, 48, har tidigare berättat om kampen med sin höft och den operationen som skulle göras. Efter lång väntan var det nu äntligen dags för henne att genomgå höftoperationen.

Magdalena Graafs svåra smärtor efter höftoperationen

I ett inlägg på sin blogg berättar Magdalena att ingreppet är gjort och att hon nu återhämtar sig.

”Smärtan kom under kvällen. Som ett brev på posten. INTE den malande skelettvärken eller alla nervplågor som strålade i benet innan operation (bless me) utan den brinnande smärta i såret och de enorma sammandragningarna/kramper/mjölksyra i muskeln”, skriver Magdalena och fortsätter:

”Givetvis självklart då de skurit bort fästen, lyft upp muskeln (lyft på hatten, skruvat av locket, stulit huset av snigeln) sågat av benet. Bankat fast en pinne i benmägen. Skruvat fast en boll i pinnen, sytt på muskel och klickat ihop halva röven med häftklamrar med mera”.

Skilsmässans påverkan – därför vill Magdalena inte träffa barnen

Vidare förklarar Magdalena att hon nu bosatt sig hemma hos sin mamma. Barnen vill hon däremot inte träffa i nuläget, det förklarar hon i inlägget.

Annons

”FaceTime med pojkarna igår. Saknar dem. Men vill må lite bättre innan de får se/träffa mig. Gråter för mycket nu. Barn ska självklart kunna se sina föräldrar gråta. Men INTE på det här viset. De ska aldrig behöva känna skuld eller ångest att de behöver lämna mig ledsen, ensam och behöva gå ifrån mig sen. Speciellt inte nu heller, när jag i praktiken inte har någon familj, och faktiskt är ensamstående”.

Det visar sig vara tankar och känslor från Magdalenas skilsmässa med Magnus Hedman som rivs upp i henne.

”Jag kan ALDRIG glömma hur dåligt de stora pojkarna mådde efter att ha åkte ifrån Magnus när de var små…”pappa är själv” vi vill inte lämna pappa, vem tar hand om och tröstar pappa nu? FRUKTANSVÄRT och det har nog tyvärr satt rätt trista spår (inget som inte sagt, eller skrivits om tidigare)”.

Nu väntar vila för Magdalena vars höft var värre på insidan än vad läkarna till en början hade trott.

FOTO: TT

Annons