LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Magdalena Graaf avslöjar sonen Tristans okända relation till kändisbarnet

15 okt, 2023 
MAGDALENA GRAAF
Magdalena Graaf är mamma till fyra söner.
Nu kan hon avslöja att en av sönerna har en kompis som är son till TV4-profilen Jenny Alversjö!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hannah Graaf bekräftar stora kärlekslyckan med Peter KarydBrand logo
Hannah Graaf bekräftar stora kärlekslyckan med Peter Karyd

Magdalena Graaf, 48, är mamma till fyra söner, Lancelot ”Lance” och Tristan tillsammans med tidigare fotbollsproffset Magnus Hedman, 50. Hon har även två yngre barn; Charlie och Louie tillsammans med ex-fästmön Filip Larsson.

Den senaste tiden har det hänt mycket i Magdalenas liv. De senaste två åren har hon haft ett förhållande med skådespelaren och krögaren Louie Marti, xx. Deras relation har varit lite upp och ner men nu är det slut – och Louie har slutat kämpa för att få henne tillbaka.

– Det har ju varit av och på hela tiden. Men det här är ju första gången hon har sagt till mig att hon inte älskar mig. Då blir det automatiskt för mig att jag slutar kämpa för henne. Man kan ju inte hålla på och jaga kärleken, antingen älskar man varandra eller så gör man inte det, sa Louie till Hänt och fortsatte:

Annons

– Så när hon sa att hon inte älskade mig så slutade jag kämpa, det har jag sagt till henne så det är ingen hemlighet.

Magdalena Graaf om tuffa tiden

Detta är inte det enda som hänt i Magdalenas liv den senaste tiden. Hon har också kämpat med att få bukt med smärtor som innefattat både rosfeber, höftont, och skadade revben.

Magdalena kom nyligen med en uppdatering om måendet:

– Fick en stor fet kortison spruta i höften och massvis med medicin. Jag har en kronisk inflammation som aldrig försvinner, men det går kanske att operera bort den... Om inte det här hjälper. Nu har jag iallafall fått lite hjälp. Skönt, sa hon i en story på Instagram.

I november kommer hon få hjälp med vidare åtgärder, men Magdalena har minst sagt haft det tufft.

”Jag har haft ont i tio år nu. Åh vad jag tycker synd om mig själv ikväll…Snyftar på soffan och känner mig ensammaste på jorden. Hoppas, hoppas att det här ordnar sig.”, förklarade hon på sin blogg.

Annons

Magdalena Graaf om Tristans vän Leo Alversjö

Nu verkar hon dock må lite bättre, hon är nämligen definitivt på bättre humör. På bloggen berättar hon att hon haft en "date" som hon uttrycker det med sonen Tristan och hans kära vän Leo.

Leo kanske inte är så bekant för svenska folket, men hans mamma Jenny Alversjö, 49, är betydligt mer välkänd – åtminstone för Nyhetsmorgon-tittarna.

Nu berättar Magdalena hur Tristan och Leo egentligen känner varandra.

” Det Jenny Alversjös grymma son Leo! En riktigt gammal och mycket fin och trofast vän till Tristan”, förklarar hon på bloggen.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, Instagram

Annons