LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magdalena Graaf om hälsan: ”Smärta konstant”

13 aug, 2023 
Simon Lundh
Magdalena Graaf
Magdalena Graaf har ett tufft år bakom sig.
Artisten har bland annat råkat ut för skador och sjukdomar.
Nu kommer hon med ett nytt hälsobesked.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Systrarna Graaf om kärlekslivet: ”Ny...”Brand logo
Systrarna Graaf om kärlekslivet: ”Ny...”

Magdalena Graaf, 47, har haft en fullspäckad sommar ihop med sin kärlek Louie Marti. På sina social medier och på sin blogg har Magdalena visat upp när paret är ute på vägarna i sin husbil och ute på öppet vatten i Louies båt. Dessutom har hon hunnit med en resa utomlands under sin sommar.

Tidigare under månaden berättade Magdalena att hon återigen drabbats av ett tråkigt bakslag. Hon hade åkt på rosfeber för andra gången. Något hon då skrev om på sin blogg.

”Skit! Inte alls inplanerat.. Förstörde mina planer helt. Jäkla rosfeber! Jag mår inte dåligt men jag känner och ser vart det är på väg. Fick det efter jag medverkade i THE ISLAND, låg inlagd i januari 22 i nästan en vecka. Fick antibiotika intravenöst”, skrev hon då hon.

Magdalena Graafs fortsatta hälsoproblem

Nu delar Magdalena återigen med sig om sitt mående efter ett inlägg på sin blogg där hon ses ute med Louie på hans båt Ferdinand.

Annons

"Så satans ont i höften. Måste ringa och få remiss till en ny höftkula operation. Molande värk och smärta konstant är fruktansvärt. Det äter upp mitt humör", skriver hon i inlägget.

Dessutom delar hon med sig av en bild på en burk tabletter som ska hjälpa henne, men det verkar dem inte gjort.

"Fick dessa av läkaren i onsdags. Hjälper lite, men absolut inte helt", skriver hon.

Bröt revbenen efter olyckan i fjällen

Rosfeber och ont i höften har dock inte varit det enda tråkiga Magdalena har drabbats av under året. Under påskveckan bekräftade Magdalena för Hänt att hon krockat in i ett träd med en skoter i Kimpfjäll. En olycka som även gjorde att hon skadade sina revben. Något som upptäcktes efter att en läkare undersökt henne.

Vi får hoppas att Magdalena snart känner sig bättre och kan fortsätta utan den jobbiga smärtan i höften och andra eventuella skador och sjukdomar.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT

Annons