LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Magdalena Graaf ger svar på tal – efter Björn Ranelids hårda ord

16 aug, 2023 
MAGDALENA GRAAF, BJÖRN RANELID
För flera år sedan blev Magdalena Graaf rejält omskriven i media.
Nu talar hon ut om händelsen och Björn Ranelids ord.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så firar systrarna Graaf julafton: ”Jag har inga...”Brand logo
Så firar systrarna Graaf julafton: ”Jag har inga...”

Magdalena Graaf, 47, är riktigt folkkär och älskad bland svenska folket och hon har många strängar på sin lyra. Hon kan nämligen titulera sig som artist, författare och modell. Tidigare i år har vi även fått se henne i SVT-serien Typiskt romer som hon gjort tillsammans med fästmannen Louie Marti, 45. Serien skildrar på ett humoristiskt sätt fördomar som finns kring romer.

Men Magdalena Graaf har inte alltid haft det helt lätt. I ett nytt blogginlägg berättar hon om tiderna då hon blev uthängd av journalister. Hon tar speciellt upp Björn Ranelids krönika som han skrev om henne en gång i tiden.

Björn Ranelids krönika om Magdalena Graaf

På bloggen skriver Magdalena att minnena har kommit tillbaka och så har hon tagit fram material.

Annons

”Fy faan vad det förflutna ger mig gåshud…”, skriver hon i inlägget och visar upp skärmavbilder på Björn Ranelids krönika.

I krönikan skriver han:

”Mannen i fråga heter Magnus Hedman och han har en tid på nåder varit reservmålvakt i det svenska landslaget i fotboll. Hustruns namn lär vara Magdalena Graaf och på vilket sätt hon blivit känd och berömd vet jag inte, men enligt källor har hon bland annat låtit operera in silikon i brösten och kallar sig artist. Den 1 maj meddelade Aftonbladet på första sidan att nämnda Magdalena Graaf har skrivit en ny bok och tidningen hade minsann ett utdrag från den. Mig veterligt har denna kvinna aldrig skrivit någon bok. Likväl anser Sveriges största tidning att hennes rapport från äktenskapet med tredjemålvakten är av större vikt än alla andra böcker i Sverige just nu. Den handlingen av tidningen är namnet och diagnosen på en ytterst allvarlig sinnessjukdom.”, skriver han och fortsätter:

Annons

”Magnus Hedman och Magdalena Graaf är två av alla dessa människor som tar för givet att deras namn och personer är av betydelse och vikt för allmänheten. Media borde tysta ned alla deras försök att synas och höras och förpassa dem till platsen där de hör hemma, nämligen bland parasiterna som livnär sig på dumheten, den andliga fattigdomen och bottenlösa enfalden.”

Björn Ranelid fortsätter sin krönika:

”Jag vet att jag gillrat min egen fälla i den stund jag nämner personernas namn, men jag måste ge exempel för att kunna belysa fenomenet. Det blir sista gången. Sverige är på god väg att förvandlas till en sörja av skandaler, sensationer och såpor som inte kan användas till annat än att bevara smuts och ohyra.”

Magdalena Graaf om Ranelids beteende: ”Svinigt”

Magdalena beskriver i inlägget att hon förlåtit Björn, men hon hade glömt bort hur hon egentligen behandlades.

”Har glömt bort hur SVINIGT jag blev bemött av adeln. Min bok vann pris, och jag har lyckas rätt bra både före och efter”, skriver Magdalena Graaf.

Hänt har sökt Björn Ranelid för en kommentar.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, Karina Ljungdahl/TT

Annons