Madeleine Vall Beijner och Salong betong-Daniel Beijner skiljer sig

Madeleine Vall och Daniel Beijner

Daniel Beijner och Madeleine Vall Beijner har valt att gå skilda vägar.
Nu berättar de båda om beslutet.
”Då förhållandet är mer ”dåligt” än bra, då kommer vi att lämna”, skriver Madeleine.
503 Service Unavailable

Daniel Beijner känner många igen från realityserien Danne & Bleckan där man fick följa killarna på den omtalade tatueringsstudion Salong betong.

Han har även varit gift med Madeleine Vall Beijner som framförallt förknippas med fighting. För några år sedan tillhörde hon världseliten inom thaiboxning och har tagit både EM-guld, VM-brons och ett flertal SM-titlar. Utöver det har hon även spelat karaktären Egeria i den välkända Hollywoodfilmen Wonder Woman.

Madeleine Vall bekräftar uppbrottet

Men nu meddelar det forna paret att de har valt att gå skilda vägar. På Instagram skriver de båda två om beslutet.

”I skrivande stund har jag och Danne redan skickat in papperna för skilsmässa, gjort bodelningen, löst det ekonomiska och nästa vecka flyttar jag ut. Beslutet beror på flera faktorer, men en av de största är att vi är så väldigt olika, vilket inte nödvändigtvis behöver vara ett problem i sig, men där det den senaste tiden fått oss(kanske främst jag) att glida längre och längre ifrån varandra”, skriver Madeleine Vall.

Hon berättar vidare att de tagit allt för mycket energi att kompromissa och behöva mötas halvvägs när det gäller deras olikheter.

”Vi har alltid sagt att om den dagen kommer då förhållandet är mer ”dåligt” än bra, då kommer vi att lämna. Innan det går över i bråk, bitter missunnsamhet och där man genom att desperat hänga kvar snarare smutsar ner det som varit bra och tillslut bara har dåliga minnen kvar.”

Daniel Beijner om kärlekskraschen

Även Daniel Beijner har skrivit sina tankar kring uppbrottet.

”Det gör mig ont samtidigt som jag är så glad och stolt över oss, åren med dig min älskade Madeleine, har varit den största och starkaste resan i mitt liv. Du har lärt mig så mycket och inspirerat mig på ett sätt som inte går att förklara. Men jag vill att du ska veta att jag är så tacksam över vår resa, det finns ingen som du”.

Visa det här inlägget på Instagram

Cirkeln sluts! Det viktigaste kapitalet i mitt liv har nått sitt slut 💔 25:e har alltid varit vårt datum, men ingen lön i världen kunde mäta sig med vår kärleks dag. Det är sjukt hur världen fungerar och hur cirklar sluts, just nu ligger jag här på ett hotell i Skåne, medans du är hemma och packar och förbereder dig för ett nytt kapitel i livet utan mig som man, samtidigt som jag skriver den här texten inser jag att det är den 25:e idag 😢 skillnaden på idag och alla andra 25:e är jag inte längre kan kalla dig min fru, det gör mig ont samtidigt som jag är så glad och stolt över oss, åren med dig min älskade @madeleinevallbeijner har varit den största och starkaste resan i mitt liv. Du har lärt mig så mycket och inspirerat mig på ett sätt som inte går att förklara. Men jag vill att du ska veta att jag är så tacksam över vår resa, det finns ingen som du ❤️ tänk vad vi har gått igenom och överlevt och bara blivit starkare och starkare. Rest runt hela världen Levt under mordhot Hjärnskador Mc olyckor Karriärbyten Psykisk ohälsa Slagsmål Öppen relation Utomlandsjobb Panikångest Snedsteg Livskriser... Listan är lång men det största beviset på att vi överlever allt vi tar oss ann är att vi just nu sköter den här skilsmässan som vänner, som ett team som The Beijners. Jag älskar dig ❤️❤️❤️ du är min bästa vän och jag ser fram emot att vara en del av ditt nya liv men då som din ex-man. Tack för det bästa, viktigaste, tryggaste, starkaste, finaste men oxå jobbigaste kapitlet i mitt liv. #Ajlavjo #thebeijners #powercouple

Ett inlägg delat av Daniel Beijner (@danielbeijner)

Han skriver vidare att de gått igenom en hel del tillsammans, allt från allvarliga olyckor till psykisk ohälsa.

”Listan är lång men det största beviset på att vi överlever allt vi tar oss ann är att vi just nu sköter den här skilsmässan som vänner, som ett team som The Beijners. Jag älskar dig, du är min bästa vän och jag ser fram emot att vara en del av ditt nya liv men då som din ex-man”, skriver Daniel Beijner.

LÄS OCKSÅ: Så mycket bättre möts av stark kritik – efter TV4:s stora ändring

FOTO: TT/Instagram