Därför känner du igen Madeleine Vall Beijner i Elitstyrkans hemligheter

Madeleine Vall Beijner i Elitstyrkans hemligheter

FOTO: TV4, Warner Bros
En av deltagarna som imponerar i Elitstyrkans hemligheter är Madeleine Vall Beijner.
Känner du igen henne sedan tidigare?
Det är inte så konstigt!

En av deltagarna i TV4:s nya satsning Elitstyrkans hemligheter är Madeleine Vall Beijner, 36. Hon är stark både psykiskt och fysiskt. Men var kommer hennes styrka ifrån? Och visst kan det vara så att tittarna känner igen henne sedan tidigare!

Madeleine Vall Beijner som framgångsrik fighter

Madeleine Vall Beijner förknippas faktiskt främst med fighting. För några år sedan tillhörde hon världseliten. Inom vad? Thaiboxning.

På sitt cv har hon två EM-guld, VM-brons och mängder av SM-titlar.

Men karriären fick ett abrupt slut då hon år 2015 fick beskedet om att hon drabbats av hjärnskador som hindrade henne från att kunna fortsätta med fighting. Enligt läkaren var hon ”en smäll från döden”.

– Det var ju helt tomt då. Jag hade ju hela tiden satt upp mål. Det har man ju som idrottare. Varje minut hade ett syfte för att kunna nå det långsiktiga målet med ett stort mästerskap. När det försvann så var det som ett vakuum, har Madeleine tidigare berättat för SVT. Hon fortsatte:

– Allt stannade upp och jag undrade, vad ska jag göra nu? Ska jag gå och fika eller vad fan gör jag? Jag vill kriga. Mot något, eller för något.

LÄS MER: Därför känner du igen Max Giovanni Pisano i Elitstyrkans hemligheter 2021

Madeleine Vall Beijner i Wonder woman

Men det är inte bara i fightingsammanhang som man kan ha sett Madeleine tidigare. Hon kan nämligen sätta titeln skådespelerska på sitt cv.

År 2017 hade superhjälte-filmen Wonder womas världspremiär i 3D och IMAX, distribuerad av Warner Bros. Pictures. Filmen är baserad på DC Comics seriefigur med samma namn och i en av rollerna i filmen har faktiskt. Madeleine.

Ja, Elitstyrkans hemligheter-deltagaren är faktiskt en Hollywood-stjärna då hon har rollen som Egeria i filmen. Mäktigt!

Madeleine Vall Beijner i Wonder woman

Madeleine Vall Beijner som Egeria i Wonder woman.

FOTO: Warner Bros

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elitstyrkans hemligheter sänds på TV4 på söndagar klockan 20.00 på TV4 men finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

LÄS OCKSÅ: Sanna Lundells sorg efter två-åriga sonen Fox skada

LÄS OCKSÅ: Mandelmanns stoppas – berättar om tuffa beskedet

FOTO: Jakob Dahlström/TV4, Warner Bros