LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Madeleine Sundins egna ord om uppbrottet från Alexander

19 dec, 2019 
Madeleine Sundin i Bonde söker fru
Alexander Andersson och Madeleine Sundin valde att gå skilda vägar efter Bonde söker fru 2019.
Nu berättar Madeleine om uppbrottet.
– Han är verkligen en av de finaste människor jag någonsin träffat, skriver hon.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Årets säsong av Bonde söker fru har bjudit på en hel del kärlek – men även hjärtesorg. Redan efter slutvalet visade det sig att någonting skavde mellan Alexander Andersson och Madeleine Sundin. I det sista avsnittet av dejtingsåpan avslöjades det att deras kärleksrelation inte blev långvarig.

– Det var aldrig någonting stort som hände som gjorde att det blev som det blev. Det var ju att de här riktigt starka kärlekskänslorna aldrig infann sig, sa Madeleine i programmet.

Alexander menade dock att han uppfattat Madeleine som velig och att hon gett honom dubbla signaler efter att kemerorna slocknat.

I det sista avsnittet av eftersnacksprogrammet Bönderna berättar allt, som spelas in ett par månader efter att inspelningarna av Bonde söker fru är över, berättade Madeleine och Alexander att de gav relationen ett sista försök innan de valde att gå skilda vägar. De träffades en hel del och pratade i telefon varje kväll – men trots detta uppstod inte kärlek.

Annons

– Men där kände jag väl att hur mycket vi än pratar så tror jag inte kommer att bli något mer. Jag kommer inte längre än så i mina känslor och jag vet inte varför. Jag är jätteledsen för det, verkligen, sa Madeleine Sundin i Bönderna berättar allt.

Orden om kärlekskraschen

Efter att det sista avsnittet av Bonde söker fru visades har Madeleine nu valt att lägga upp ett inlägg på Instagram där hon berättar mer om uppbrottet från Alexander Andersson.

”Att behöva göra honom ledsen och besviken är bland det tuffaste jag gjort, för han är verkligen en av de finaste människor jag någonsin träffat. Samtidigt var jag tvungen att vara ärlig både mot mig själv och mot honom”, skriver hon intill en bild på dem två.

Madeleine berättar även att det inte framkommer i programmet att de faktiskt gav relationen ett helhjärtat försök.

”Vi kom varandra väldigt nära, men ändå kom aldrig de där riktiga kärlekskänslorna som jag behöver känna. Och jag vet inte varför. Men tyvärr kan man ju inte styra över sina känslor”.

Hon avslutar inlägget med en hälsning till Alexander.

”Tack för allt Alexander – och för att du är du. Du är så genuin och äkta, så rolig och omtänksam. Du är helt fantastisk och jag önskar dig allt gott i livet”, skriver Madeleine Sundin.

https://www.instagram.com/p/B6Odg3ZFhTJ/

FOTO: TV4, Instagram

Annons