LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Madeleine och Alexanders relation efter Bonde söker fru

18 dec, 2019 
Alexander och Madeleine i Bonde söker fru
I det sista avsnittet av Bonde söker fru avslöjar Alexander Andersson och Madeleine Sundin att de avslutade sin relation efter inspelningarna.
Nu berättar det forna paret om anledningen till uppbrottet.
– Jag är jätteledsen för det, säger Madeleine.
Annons
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"Brand logo
Sanningen bakom bonden Pelles känslosamma tårar: ” Aldrig känt så här"

Alexander Andersson är en av de bönder som sökt kärleken i åtets upplaga av Bonde söker fru på TV4. Han landade till sist i att han fått starkast känslor för Madeleine Sundin och förra veckan var det dags för det nybildade paret att åka på en kärleksresa till Åland ihop.

Men i programmet framkom det att tiden mellan slutvalet och avresan varit långt ifrån fläckfri. Madeleine valde nämligen att ta avstånd från Alexander, något hon berättade om i eftersnacksprogrammet Bönderna berättar allt.

– Första kvällen efter slutvalet sa han något i stil med att han såg fram emot att göra mig till mamma en vacker dag. För mig kändes det konstigt eftersom jag några timmar innan inte ens var säker på att han skulle välja mig, sa Madeleine Sundin.

Avslöjandet om relationen efter Bonde söker fru

Trots en viss tveksamhet blev resan till Åland ändå av men i kvällens avsnitt av Bonde söker fru får tittarna reda på att kärleken mellan Alexander och Madeleine inte höll.

Annons

– Det var aldrig någonting stort som hände som gjorde att det blev som det blev. Det var ju att de här riktigt starka kärlekskänslorna aldrig infann sig, säger Madeleine i programmet.

Alexander Andersson menar dock att han upplevt att Madeleine har gett honom dubbla signaler.

– För min del skulle det vara ännu lättare om hon faktiskt sa att ”nej, nu går vi vidare helt”. Sen ringer hon på kvällarna och vill prata, så hon är ju lurig. Det hade varit lättare om hon sa ”nej men det finns ingenting hos oss”. Då hade det varit lätt, säger Alexander.

Så är Alexander och Madeleines relation idag

I Bönderna berättar allt, som spelas in en tid efter Bonde söker fru, frågar programledaren Linda Lindorff, 47, hur det är mellan Alexander och Madeleine idag.

– Det är avslutat. Vi har ringt till varandra hela hösten och pratat i princip varje dag. Vi har kommit varandra jättenära och jag var till och med och hälsade på med min familj för några veckor sen, säger Madeleine Sundin och fortsätter sedan:

Annons

– Men där kände jag väl att hur mycket vi än pratar så tror jag inte kommer att bli något mer. Jag kommer inte längre än så i mina känslor och jag vet inte varför. Jag är jätteledsen för det, verkligen.

Alexanders erkännande om känslorna för Madeleine

Madeleine berättar sedan att anledningen till att de fortsatte att höras efter programmet var att hon hoppades att hon skulle börja känna mer för Alexander. Alexander säger då att hans känslor började svalna när Madeleine blev så tveksam och avvaktande.

– I och med att vi inte har träffats så har inte jag heller kunnat bygga upp någonting, utan det var i början jag gjorde det.

Alexander Andersson erkänner att det blev tufft för honom att prata med Madeleine så ofta och samtidigt försöka gå vidare. Idag är han dock säker på att det inte kommer att bli någonting mellan dem i framtiden.

– Nu vet jag att det inte finns någonting. Då kan man inte hoppas mer, Alexander.

FOTO: TV4

Annons