TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Madeleine Ilmruds stora lycka – dottern får hjälp av expertteam

11 okt, 2020 
Madeleine Ilmrud
Madeleine Ilmrud har kämpat att sin dotter ska få hjälp. Nu kommer ett glädjande besked till 11-barnsmamman!
Annons
Allt om Madeleine IlmrudBrand logo
Allt om Madeleine Ilmrud

Det var i TV4:s realityprogram Familjen annorlunda som svenska folket först fick se Madeleine Ilmrud och maken Mikael Ilmrud – och hon har sedan dess blivit käns som 11-barnsmamman.

Nu fortsätter hon att hålla svenska folket uppdaterat om sitt liv, både genom sin blogg och på Instagram. Bloggen är lite vilade just nu, något som hon berättade om för några veckor sedan.

Jag har som ni märkt inte varit aktiv här överhuvudtaget på ett par veckor. Det har gjort många upprörda, och jag kan förstå det. Men jag har varit tvungen att ta en paus härifrån av personliga anledningar”, skriver hon utan att gå in närmare på vad som hänt.

Men på Instagram delar hon med sig av en annan kamp. En av hennes döttrar har nämligen problem att äta, vilket gjorde att Madeleine Ilmrud uppsökte läkare för att kunna hjälpa barnet.

Igår var vi hos läkaren och det gick ju inte så bra. Jag orkar knappt skriva om det efter allt som var. Det suger så mycket energi”, skriver hon i ett inlägg.

Annons

Ett par dagar senare berättar Madeleine Ilmrud att hon fått ny kontakt med vården.

I torsdags eftermiddag fick jag ett samtal från barnmottagningen av läkaren som tagit emot mitt personliga brev. Hon bad om ursäkt för att de varit lite fyrkantiga i deras bemötande och hade verkligen nu tagit till sig mina ord. De hade inte uppfattat våran situationen så tydligt genom samtalen med läkaren på vårdcentralen och därför avisat min vädjan om att få hjälp”, berättar hon först.

Sen kommer det stora glädjebeskedet:

Men nu ÄNTLIGEN får vi hjälp! Den känslan. Känner en obeskrivlig lättnad. Vi pratade länge över telefon och nu ska Mathilde få träffa ett mat-team från barnmottagningen i Linköping. Igår var vi och lämnade en massa blodprov, och våran tjej var så himla modig”.

Det är ju en gåva bara det, men Madeleine gav också sin dotter en till present.

Efteråt fick hon köpa en docka som hon önskat sig, Merida från filmen Modig. Det passade verkligen”, skriver 11-barnsmamman.

Annons

Och det är inte bara familjen Ilmrud som gläds över beskedet. Även följarna är lyckliga för deras skulle.

”Tänk att man kan bli så varm inombords av att läsa att det äntligen kommer att lösa sig för er - jag känner inte er. Lycka till!”, skriver en person.

”Så underbart att ni får hjälp nu. Men att man alltid ska behöva slåss för rättigheten för att få hjälp är fruktansvärt”, skriver en annan, och en tredje håller med:

Såå underbart att läsa att ni nu har fått hjälp. Stor inspiration till alla de föräldrar som strider för sina barn i olika situationer ute i landet att inte ge upp utan att man skall gå på sin magkänsla”.

Och det är bara att hålla med. Vad skönt att familjen får den hjälp de behöver!

Annons