Madeleine Ilmruds nya barnbesked – berättar om bebisplanerna

Madeleine Ilmrud

Madeleine Ilmrud har elva barn, men efter
en frågestund på Instagram berättar hon nu att hon har tankar på att skaffa ännu fler.
”Ska ha flera barn”, skriver hon.

Madeleine Ilmrud är tv-profilen som blev känd för svenska folket efter sin medverkan i TV4:s realityprogram i Familjen annorlunda. Sedan dess har hennes följare fått följa hennes vardag tillsammans med hennes elva barn Mathilde-Isabelle, Emmylou, Tuva-Li, Charlie, Collin, Adam, Engla-Freja, William, Oliver, Victor och den ett år gamla dottern Livia-Leonore.

Mirkas ekonomiska kris – vill ha råd med julklappar

Madeleine har många gånger fått frågan om hon kan tänka sig att skaffa fler barn, och varje gång har hon svarat att hon inte har något magiskt nummer eller speciellt antal barn hon drömmer om. Svaret har alltså varit ganska svävande, men under en ny frågestund på Instagram avslöjar hon nu att hon och maken Mikael Ilmrud faktiskt funderat på att skaffa en liten bebis till familjen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Madeleines dramatiska tid efter förlossningen med yngsta dottern

Det var förra sommaren som Madeleine äntligen kunde berätta att yngsta dottern Livia-Leonore hade kommit till världen. Lyckan var total, men tiden efter förlossningen blev dramatisk. Madeleine diagnostiserades nämligen med cellförändringar och tiden efter beskedet var kantat av en hel del oro. Men efter att hon hade opererats började hon sakta men säkert må bättre, och i ett meddelande till Hänt kunde hon tillslut berätta att hon faktiskt mådde bra.

”Jag mår superbra! Verkligen toppen. Känns som om jag fått livet tillbaka på något sätt. Oron inför ingreppet och vetskapen om att jag kanske kunnat utvecklat livmodernhalscancer åt upp mig. Det var hemskt”, skrev hon då.

Madeleine Ilmruds nya barnbesked

I dagens samhälle där två barn per familj är något som tillhör det normala är det många som tycker det är helt galet att ha elva barn. Men för Madeleine stoppar inte det henne från att ha tankar på ännu mer barn.

Det är nämligen under en frågestund på Instagram som Madeleine berättar att hon och maken känner längtan efter ännu ett barn. Det är efter att en av hennes följare berättat att hon tycker det känns läskigt att vara gravid mitt under en pandemi som Madeleine skriver:

”Jag förstår dig verkligen angående covid-19. Vi har pratat om bebis också, om vi nu ska ha flera barn. Vi vet inte ännu. Men just nu känns det inte aktuellt på grund av situationen. Jag tycker det känns läskigt.”

LÄS OCKSÅ: Madeleine Ilmruds beslut om julklapparna till barnen

LÄS OCKSÅ: Madeleine Ilmrud om livsändringen i familjen – efter sonens beslut

Senaste nytt