LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Madeleine Ilmrud har 12 barn – tjänar en förmögenhet

19 apr, 2024 
Hedvig Tärnholm
Madeleine Ilmrud
12- barnsmamman Madeleine Ilmruds karriär som influenser skapar möjligheter.
– Att jag har kunnat leva och lever på detta är ett privilegium med min stora familj, berättar hon för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allt om Madeleine IlmrudBrand logo
Allt om Madeleine Ilmrud

Succéprogrammet Familjen annorlunda började sändas 2009 och i hela tio säsonger fick vi följa de stora familjerna i deras vardag.

Serien har gått i graven men några av profilerna har lyckats hålla sig kvar i rampljuset via sina egna sociala kanaler. En som det gått särskilt bra för är 12-barns mamman Madeleine Ilmrud som livnär sig och familjen på sitt Instagram- konto med över 105 000 följare.

Hänt har pratat med Madeleine om livet som influencer och vad det innebär för familjen.

Madeleine Ilmrud om livet som influencer

Att ha 12 barn kräver också en god ekonom för att hålla familjen flytande. Tack vara sitt arbete som inflencer kan Madeleine både försörja familjen och vara en närvarande förälder.

Annons

Enligt uppgifter från Skatteverket så hade hon under år 2022 en taxerad förvärvsinkomst på 709 300 kronor vilket ger en månadslön på 59 108 kronor.

– Att jag har kunnat leva och lever på detta är ett privilegium med min stora familj. Jag kan vara hemma, och jag kan vara delaktig dygnet runt om något händer. Barnen har inte behövt gå på fritids exempelvis, berättar hon för Hänt.

Madeleine vill dock betona allt det hårda arbete som ligger bakom hennes karriär, och tycker att många har förutfattade meningar om vad yrket som influencer innebär.

– Jag har jobbat hårt för det och det har inte bara kommit. Det krävs mycket jobb. Folk har förutfattade meningar och tycket inte att det är ett riktigt jobb, men det krävs mycket och ligger mycket arbete bakom som många inte förstår.

Madeleina Ilmrud om att visa upp sina barn på sociala medier

Karriären som influencer innebär för Madeleine att visa upp bilder från sin vardag. Under den senaste tiden har det varit en het debatt kring barn och om bilder på barn hör hemma på sociala medier.

Annons

Madeleine Ilmruds stora skara visades upp för det svenska folket redan under inspelningarna av Familjen annorlunda och hon har fortsatt att posta bilder på barnen på sina sociala kanaler.

– Att vi har varit med på tv har inte gett våra barn några men eller psykiska besvär. Mycket beror ju på hur man vinklar det själv, säger hon och fortsätter:

– Man får göra det med ett visst ansvar. Jag delar inte bilder på barnens rum för det är deras deras plats och deras privata saker och det får de ha för sig själva.

FOTO: TT, Instagram

Annons