LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Maddox adopterades av Brad Pitt – ser sig inte som hans barn

13 feb, 2021 
Jessica Rådne
Jessica Rådne
Fotograftt
brad pitt maddox jolie
Efter nyheten om att Brad Pitt och Angelina Jolies barn Shilo tar bort sin pappas efternamn kommer nu uppgifter om att adoptivsonen Maddox inte vill kännas vid Pitts faderskap. Det rapporterar Us Weekly och hänvisar till källor med insyn.
Annons
TV-intervju med Mello-aktuella Anton EwaldBrand logo
TV-intervju med Mello-aktuella Anton Ewald

Under en flygresa med familjen Jolie-Pitt 2016 utbröt ett bråk där Brad Pitt uppgavs ha varit berusad och uppträtt våldsamt mot framförallt äldste sonen Maddox, nu 19 år. Det var efter denna episod som Angelina Jolie begärde ut skilsmässa.

Året därpå gick Brad Pitt ut i en intervju med GQ Magazine och sa att det mycket riktigt handlat om hans alkoholism och att han tvingats välja bort alkoholen för att kunna fokusera på sina egna problem sedan han blivit lämnad.

– Jag drack för mycket, förklarade han. Jag kan inte minnas en dag sedan college där jag inte har druckit eller rökt på, förutom nu de senaste sex månaderna.

Nu kommer rapporter om att Maddox fortfarande inte vill kännas vid sin far.

Svarade svävande om pappa Pitt

Maddox föddes i Kambodja och adopterades som 1-åring av Angelina Jolie 2002. På den tiden var skådespelerskan gift med Billy Bob Thornton, men hon stod som ensam förälder till Maddox. När Jolie blev tillsammans med Brad Pitt fyra år senare adopterade han pojken som nu fick två föräldrar.

Annons

Allt sedan bråket på flyget har relationen mellan Pitt och Maddox varit ansträngd. När Maddox fick frågan 2019 om han klippt banden med pappa för all framtid svarade han löst:

– Det som händer, händer.

Dissade Brads julfirande

Och nu kommer alltså uppgifter om att Maddox inte ser sig som Brads son. En källa till Us Weekly uppger att ”Maddox står mycket nära Angelina”, medan en annan säger att ”han ser sig inte riktigt som Brads son”. Uppgifterna kommer bara dagar efter att Brad och Angelinas biologiska dotter Shiloh Jolie-Pitt valt att ta bort efternamnet Pitt på sina privata sociala medier-kanaler.

Enligt Us Weekly så deltog varken Maddox eller hans bror Pax, också adopterad av Pitt, vid pappas julfirande nu senast. Källan påpekar samtidigt att både Maddox och Pax, 17, är tonåringar som hellre umgås med sina vänner än med föräldrar och yngre syskon.

Källa: Us Weekly

Foto: TT

Annons