LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Lunabelle, 4, i tårar efter händelsen med mamma Jonna Lundell

24 feb, 2023 
André Färnsveden
Joakim och Jonna Lundell.
Joakim och Jonna Lundell är föräldrar sedan fyra år tillbaka.
Men som bekant är inte alltid familjelivet så lätt.
Nu berättar paret om händelsen som fick dottern Lunabelle att gråta.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så blev Tennessee Tears ett par: ”Råkade bli kära på vägen”Brand logo
Så blev Tennessee Tears ett par: ”Råkade bli kära på vägen”

Joakim Lundell, 37, och Jonna Lundell, 28, träffades för över tio år sedan och är idag kanske Sveriges mäktigaste Youtube-par. De driver en kanalen Jocke & Jonna på just Youtube och har en podcast med samma namn.

Guldtuben-galan 2016 friade Joakim till sin kärlek när han gick upp på scenen för att ta emot ett pris, och senare samma år gifte Joakim och Jonna sig. Två år efter bröllopet fick makarna sitt första barn, dottern Lunabelle, 4, och två år senare kom även sonen Lionel, 2.

Joakim Lundells starka ord om barnen

En person som jobbar extremt hårt är just Joakim Lundell. Förutom sina äventyr på Youtube och parets podcast har han även gjort en karriär som filmregissör. I slutet på förra året släpptes filmen Feed, som Joakim har regisserat och filmen vann senare en Guldbagge, i kategorin årets publikpris.

Men även om karriären går framåt i raketfart har Joakim varit öppen med att han själv inte mår så bra efter alla timmar hårt arbete. Han delade en video på Youtube där han talade ut om sitt mående och förklarade att den svåraste delen var för inte kunna finnas där för barnen när han inte mådde bra.

Annons

– Det som är jobbigt är att vissa dagar inte ens kunna vara tillgänglig för barnen och det skriver jag ju ofta till dig hur dåligt jag mår av det. Men jag vill inte att barnen ska se mig såhär. Det gör ont i mig. Jag vill alltid att de ska ha bilden av mig att de får positiv energi och glädje av mig, säger han och fortsätter:

– Om det är någonting jag ändå vill sätta ett plus på, fast man mår såhär, att jag känner när jag är med dem så ger dem fortfarande glädje.

Men det verkar som att allt inte är glädje för barnen heller. Åtminstone inte när Lunabelle kommer åt fel knappar på Joakims mobiltelefon.

Lunabelle i tårar efter händelsen med Jonna

I podden Jocke & Jonna – sanningen måste fram, berättar nu paret om en händelse som gjorde dottern Lunabelle väldigt upprörd. Allt började när Lunabelle och Jocke använde inspelningsfunktionen på telefonen för att skicka sms till Jonna.

Annons

– Då iallafall skickade vi då till Jonna och det började ju bra, det var gulliga meddelanden, säger Joakim i podden.

– Ja men såna här ”Jag älskar dig mamma”, ”Du är bäst”, typ sånt, inflikar Jonna.

Men plötsligt skickade telefonen ett hemskt meddelande till Jonna, utan att Jocke eller Lunabelle uttryckt de orden.

– Sen från ingenstans då, så skickar den ”Fuck you” till Jonna och ingen utav jag eller Lunabelle har sagt det här och jag får ju världens chock då och bara ”Vafan nu skickar den ”Fuck you” och jag ser Lunabelles ögon och då skickar den "Fuck you igen” när jag säger det dessutom, säger Joakim och fortsätter:

– Så hon börjar ju tjuta, helt förstörd asså.

– Hon bara grät och grät och grät, säger Jonna.

Joakim och Jonna berättar att Lunabelle var otroligt ledsen efter händelsen och krävde att föräldrarna skulle göra sig av med telefonen då den ”inte är snäll”. Men efter ett samtal med mamma Jonna kunde hon lugna ner sig.

FOTO: YOUTUBE

Annons