ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Lulu Carter försvann helt – nu talar hon ut om hälsokampen: ”Sorg och oro”

03 jan, 2023 
André Färnsveden
Lulu Carter.
Äntligen hemma-profilen Lulu Carter var nykter i fem år.
Men nu berättar hon om sin tuffa kamp efter återfallet.
”Tappade helt bort mig själv”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ellinor Bjurströms glädjebesked efter hemska upptäcktenBrand logo
Ellinor Bjurströms glädjebesked efter hemska upptäckten

Lulu-Carter, 61, blev en känd profil när hon medverkade i succéserien Äntligen Hemma. Vid sidan av sin tv-karriär driver hon även ett eget inredningsföretaget Lulu Carter Inredning och Design.

I somras var Lulu tänkt att tävla med andra i den nya serien Kompani Svan, men en plötslig sjukdom satte stopp för det hela. Nu visar det sig att det inte är den enda kampen hon haft den senaste tiden.

Lulu Carters sjukdomsbesked – tvingades ställa in

Under hösten har premiären av den nya serien Kompani Svan visats på Discovery +. I tävlingsprogrammet får vi följa fler kända profiler som utsätts för tuffa prövningar genom ett boot camp. De medverkande var Niclas Wahlgren, Agneta Sjödin, Daniel Paris, Doreen Månsson, Elisa Lindström, Joy M'Batha, Magnus Hedman, Viktor Frisk, Anton Ewald, Harald Treutiger, Josephine Qvist.

Annons

Även Lulu Carter var tänkt att vara en av de tävlande, men tidigt in i inspelningarna blev hon tvungen att ställa in sin resa. Hon hade nämligen drabbats av en fruktansvärd lunginflammation efter övningarna på platsen.

”Blev sjuk som attan med dubbelsidig lunginflammation efter diverse övningar i Kirunatrakten och därför blev jag tvungen att hoppa av hela spektaklet ganska tidigt. Så tråkigt för jag hade så gärna velat stanna kvar och kämpat vidare. Nu har jag legat nedbäddad och mest sovit men tack gode Gud för di fyrfota gossarna som hållit värmen och humöret uppe”, skrev hon då.

Talar ut om tuffa hälsokampen

Men det visar sig nu att lunginflammation inte är det enda profilen har kämpat med på senaste. I ett nytt inlägg på Instagram berättar nu Lulu att hon har kämpat med drickandet och att hon vill hitta tillbaka till sitt nyktra jag, som försvann under coronapandemin.

Annons

Vet ni, Det jag önskar mig själv inför 2023 är att hitta tillbaka till den friska starka glada nyktra Lulu som "försvann" under epidemin. Jag blev sjuk, fick covid flera gånger, utmattad svag deprimerad började dricka efter 5 års nykterhet och tappade helt bort mig själv”, skriver Lulu Carter och fortsätter:

Det har för mig varit väldigt tunga år och givetvis också för mina närmsta som fått utstå så mycket frustration sorg och oro. Det går inte att göra ogjort och det enda och viktigaste är att jag börjar med mig själv här och nu Det är livet. Detta är livet. Det är skört. Ta inget för givet. Så utan att ägna mig åt mer självömkan än så är mitt hopp och mål att hitta tillbaka till min styrka, mitt mod, min kraft och min sanna glädje

När Hänt når profilen berättar hon att det har varit en tuff period men att det är på bättringsvägen.

Covidåren var tuffa för mig som för många. Mår bättre nu så 2023 ser jag fram emot”, skriver Lulu Carter i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, INSTAGRAM

Annons