Äntligen hemma-profilen stoppas från programmet – efter sjukdomsbeskedet

Äntligen hemma-profilen stoppas från programmet – efter sjukdomsbeskedet

Äntligen hemma-profilen gick tidigare ut med att hon är aktuell med nytt program, men nu tvingas hon hoppa av efter plötsliga hälsobeskedet.
”Så tråkigt”, skriver hon.
Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person
0:45

Efter reklamen: Sanna Nielsen om hur mammarollen har förändrat henne som person

(0:45)

Slå på ljud

Inredningsprofilen Lulu Carter är bland annat känd från Äntligen hemma. I år skulle hon också vara aktuell i det nya programmet Kompani Svan, som är i full gång med sina inspelningar. Men nu berättar Lulu att hon har stoppats på grund av sin hälsa.

Det går det nya programmet Komani Svan ut på

Kompani Svan är ett nytt tävlingsprogram som går ut på att tolv svenska kändisar ska genomgå ett stenhårt fysiskt och mentalt boot camp, lett av Gunde Svan och Mikael Tornving.

De kända deltagarna är inga mindre än Niclas Wahlgren, Agneta Sjödin, Daniel Paris, Doreen Månsson, Elisa Lindström, Joy M'Batha, Magnus Hedman, Viktor Frisk, Anton Ewald, Harald Treutiger, Josephine Qvist och Lulu Carter.

I ett pressmeddelande berättar deltagarna om känslorna inför den tuffa utmaningen.

– Jag är spänd, nervös och exalterad inför att delta i det här programmet och det jag hoppas få ut är att utvecklas som människa och bli den bästa versionen av mig själv. Jag vet att vi kommer att ställas inför väldigt svåra och tuffa prov, både fysiskt och mentalt men jag är redo att pusha mig själv till min brytpunkt. Det är då utveckling sker! Jag uppskattar verkligen möjligheten att få delta i det här programmet med dessa underbara människor, säger Anton Ewald.

- Jag har pluggat i två år så jag har aldrig varit så stillasittande. Det här är ett perfekt tillfälle att tvingas in i en miljö där jag inte kan smita. Det handlar om att tvinga sig utanför sin bekvämlighetszon, vilket är utvecklande både själsligt och mentalt. Att få bättre flås är bara en bonus, säger Doreen Månsson.

Äntligen hemma-profilen stoppas från medverkan efter hälsobesked

Men nu stoppas Lulu från att medverka i programmet. Anledningen är hälsan. I ett inlägg på Instagram berättar hon nu om den tråkiga nyheten.

”Hej hopp bästa vänner och följare, nu har jag fått rapport ifrån Kiruna att jag får lov att vara alldeles sanningsenlig och berätta att jag är hemkommen. Blev sjuk som attan med dubbelsidig lunginflammation efter diverse övningar i Kirunatrakten och därför blev jag tvungen att hoppa av hela spektaklet ganska tidigt. Så tråkigt för jag hade så gärna velat stanna kvar och kämpat vidare. Nu har jag legat nedbäddad och mest sovit men tack gode Gud för di fyrfota gossarna som hållit värmen och humöret uppe”, skriver hon och fortsätter:

”Med detta sagt vill jag ändå säga att hur kort min vistelse än må ha varit var det enastående spännande och oerhört positivt från början till slut. Missa vid Gud inte programmet som kommer under hösten för jag tror detta blir en TV succé av rang.Underbart gäng som deltar. Heja på och ge järnet allihop!!!!!!!”

FOTO: Linus Hallsénius, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN