LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lovisa ”Lojsan” Wallins nya avslöjande om könet på bebisen – nu berättar hon

15 jul, 2023 
Frida Eklöf
Lovisa ”Lojsan” Wallin
Influencern Lovisa Wallin är gravid med sitt tredje barn som är beräknat i november.
Nu kommer Lovisa med ett avslöjande om bebisens kön.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nicole Falciani tvingas flytta – 2 månader efter dotterns födselBrand logo
Nicole Falciani tvingas flytta – 2 månader efter dotterns födsel

Influencern Lovisa ”Lojsan” Wallin, 30, bekräftade före midsommar att hon väntar sitt tredje barn. Lovisa är tillsammans med pojkvännen Buster Reuterswärd sedan flera år tillbaka och paret har sedan tidigare sonen Todd och dottern Tintin.

Det var på Instagram som Lovisa valde att avslöja den glädjande nyheten att familjen väntar tillökning. Nyheten berättade hon genom en video på Lovisa, Buster och barnen, där familjen håller om hennes växande mage.

Lovisa ”Lojsan” Wallins avslöjande om bebisens kön

Lovisa har tidigare berättat i sin podcast Måndagsvibe, som hon har tillsammans med kollegan och vännen Hanna Friberg, att hon och Buster varit oense på senaste. Lovisa vill nämligen inte ta reda på bebisen kön före förlossningen medan Buster inte verkar kunna hålla sig från att veta.

Det hela slutade med att Buster nu vet om de väntar en flicka eller pojke medan Lovisa är ovetandes om könet. Men trots detta verkar det som att Lovisa har sina aningar om bebisen i magen är en flicka eller en pojke.

Annons

– Som sagt Buster vet, han har inte försagt sig och jag hoppas inte han försäger sig. Jag tror stenhårt på en tjej i magen. Jag vill vänta till förlossningen, tror jag men jag vet inte. Kanske göra något symboliskt för barnen så att de fattar vad som kommer, säger Lovisa i sin senaste Youtube-video.

Därför funderar Lovisa Wallin på att ta reda på könet ändå

Ifall Lovisa väljer att ta reda på könet innan förlossningen förklarar hon att det är på grund av att underlätta när bebisen väl kommer.

– Jag orkar inte när man kommer hem med bebis nummer tre för Tintin vill ha en lillasyster och Todd vill ha en lillebror. Jag orkar liksom inte att någon ska vara så här du fick det du önskade dig, säger hon i videon.

FOTO: YOUTUBE

Annons