LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lovisa ”Lojsan” Wallins chock efter dyra födelsedagspresenten

07 jul, 2023 
Influencern Lovisa Wallin fyllde nyligen det stora 30.
Under sin stora dag fick hon en lyxig present av sin kärlek Buster Reuterswärd med en minst sagt saftig prislapp.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Skådespelaren Frank Dorsin visar upp dagens lookBrand logo
Skådespelaren Frank Dorsin visar upp dagens look

Influencern Lovisa ”Lojsan” Wallin, 30, kunde nyligen bekräfta att hon väntar sitt tredje barn. Lovisa är tillsammans med Buster Reuterswärd sedan flera år tillbaka och idag har paret barnen, Todd och Tintin.

Det var på Instagram som Lovisa först valde att avslöja den glädjande nyheten. Inlägget visade en video på Lovisa, Buster och barnen, där familjen håller om hennes mage.

Till inlägget skrev hon:

”Familjen växer”

Följarnas spekulationer om att Lovisa Wallin väntar tvillingar

Gravidavslöjandet väckte starka reaktioner i kommentarsfältet, både av följare, av nära och kära och av andra kända namn. Lovisa och familjen överöstes med gratulationer och lycko-önskningar.

Det har spekulerats vilt bland Lovisas följare om hon eventuellt väntar tvillingar. Det efter en video på TikTok då hon gick ut med sin graviditet. Flera har också undrat om paret har tagit reda på könet. Nyligen delade Lovisa med sig av en story på Instagram och berättade hur det egentligen ligger till.

Annons

”Inte tvillingar, även om jag trodde det fram tills första ultraljudet. Jag har en lapp i min väska med könet men jag har inte kollat än”, skrev Lovisa.

Lovisa Wallins dyra present – nu avslöjas saftiga prislappen

Det är mycket som händer i Lovisas liv, och lyckan var återigen total då Lovisa fick en generös födelsedagspresent av Buster. I en ny vlogg på Youtube delade influencern med sig av sitt 30-årsfirande med barnen, Busters familj och sin familj.

Alla hade tagit sitt pick och pack ned till Frankrike där hela gänget hade hyrt ett lyxigt hus. Under födelsedagsmorgonen när det var dags för Lovisa att öppna sina presenter blev hon minst sagt chockad.

Presenten från Buster låg i en resväska och när Lovisa öppnade kan man se en klarorange kartong från lyxmärket Hermés.

Annons

– Om det är ett lurpaket kommer jag börja gråta, säger Lovisa i videon.

I kartongen låg det en brun Birkin-väska från Hermés och de flesta runt bordet inklusive Lovisa bröt ihop av den fina presenten.

Lovisa Wallins nya Birkin-väska
Lovisa Wallins nya Birkin

– Hur lyckades du med det?, frågar Lovisa i chock.

– Det här är så sjukt på en nivå så jag vet inte vad, jag äger en Birkin. Det är en sån jävla snygg färg också.

Du får betala en rejält saftig summa för att få tag i en Birkin. Utgångspriset på en Hermés Birkin-väska är ca 71.000 kr men sticker ofta iväg i pris och kan enkelt överstiga en miljon kronor enligt sajten Stylight.

FOTO: TT/KARIN TÖRNBLOM, YOUTUBE

Annons