LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Love island-Kevin Hardevik dejtar inte längre Paow – lyckan med realityprofilen

18 jul, 2023 
Frida Eklöf
Love island-deltagaren Kevin Hardevik dejtar inte längre Paulina ”Paow” Danielsson.
Nu berättar han om kärlekslivet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paulina "Paow" Danielsson om tandoperationen: "Det bästa jag gjort"Brand logo
Paulina "Paow" Danielsson om tandoperationen: "Det bästa jag gjort"

Det var i april som årets upplaga av Love island Sverige avgjordes. Vårens säsong bjöd på känslosamma avsked, kärleksfulla ögonblick och roliga äventyr för deltagarna.

När programmet tog slut sattes deltagarnas kärlek på prov hemma i Sverige. Men kort efter hemkomsten valde Love island-paret Lisa Sidén, 22, och Kevin Hardevik, 26, att bryta upp.

”Nej jag och Kevin träffas inte längre, jag har aldrig riktigt känt den kärlekskänslan som Kevin kände för mig”, bekräftade Lisa då för Hänt.

Kevin Hardeviks tidigare kärleksavslöjande med Paow

Trots att det inte blev någon långvarig relation mellan honom och Lisa så kunde Kevin i mitten av juni bekräfta att han dejtade en annan realityprofil.

Under en tid postade Kevin flera storys på Instagram tillsammans med realityprofilen Paulina ”Paow” Danielsson, 29. Något som fick många att höja på ögonbrynen.

”Vi har dejtat ett litet tag nu så vi får se var det leder men jag mår väldigt bra, Paow är helt fantastiskt, har så roligt med henne.”, skrev Kevin till Hänt då.

Love island-Kevin om relationen med Paow – dejtar inte längre

Efter några veckor avtog dock Kevins kontinuerliga uppdateringar tillsammans med Paow. Och när Hänt når honom igen bekräftar han att de har slutat dejtat.

Annons

”Nej det är avslutat men vi är bra vänner fortfarande”, skriver han till Hänt.

Men ack den som ger sig! Trots att det inte blev någon längre relation tillsammans med varken Lisa eller Paow så är inte Kevin feg på att dejta. Just nu befinner han sig på Rhodos, men när han kommer hem är det dags att ge sig ut i dejtingdjungeln igen.

”Nu när jag kommer hem från Rhodos ska jag faktiskt iväg några dagar på dejt med Cassi från ex on the beach. Jag vet inte vad det är med mig men faller för alla reality tjejer hela tiden haha”, skriver han.

Huruvida det kommer bli något mer än bara dejting med Cassie återstår att se, oavsett har Kevin glimten i ögat när det kommer till hans kärleksliv.

”Försöker verkligen hitta någon men mitt dejting liv går åt helvete hela tiden så önska mig lycka till denna gången”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

FOTO: SVT PLAY

Annons