LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Realityprofilen Paulina ”Paow” Danielsson bekräftar nya kärlekslyckan

11 maj, 2023 
Simon Lundh
Realtiyprofilen Paulina ”Paow” Danielsson blev känd efter sin medverkan i Paradise Hotel.
Nu har hon återigen hittat kärleken.
– Jag har en kille, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paulina Danielsson om den heta natten med Måns ZelmerlöwBrand logo
Paulina Danielsson om den heta natten med Måns Zelmerlöw


Realityprofilen Paulina "Paow" Danielsson, 29, slog igenom för den svenska publiken när hon medverkade i Paradise Hotel 2014. Efter sin medverkan återvände hon till den skandalomsusade dokusåpan vid tre tillfällen till. Paradise Hotel är dock inte den enda dokusåpan som Paulina medverkat i. Hon har även varit en del av TV3:s Lyxfällan, Temptation Island och Ex on the Beach.

Förutom sin medverkan i programmen har Paulina även sedan 2009 drivit en blogg, där hon delar med sig av sitt liv. En blogg som inte är lika aktiv idag som den var tidigare.

Paulina Danielssons kärlekshistoria

Det är inte bara i dokusåpavärlden som Paulina är omskriven. Bland annat har det funnits del att läsa om hennes kärleksliv också. Paulina var nyligen tillsammans med den norska realityprofilen Cristian Brennhovd. Innan dess dejtade hon även även dansken Alexander Zobel. Som förra sommaren dumpade Paulina.

Realityprofilen var även under en tid ihop med Magdalena Graaf, 47, och Magnus Hedmans, 50, son Lance Hedman, 22.

Annons

Paulina Danielsson bekräftar kärlekslyckan

Inget av de förhållandena höll och när Paulina nyligen gästade podcasten Nyheter24: Sanning & Konsekvens berättade Paulina att hon blivit kär igen.

I podden får hon frågan vem det är hon träffar nu. En fråga som hon svarar på utan att avslöja namnet på den nya killen.

– Jag har en kille från USA, som bor i Schweiz. Han är supersupermiljardär. Som jag träffar lite nu. Han är ung och snygg också. Eller han…Jo, han är ung och snygg, berättar hon i podden.

Hon nämner att det inte är speciellt seriöst mellan dem båda i dagsläget, men att de har en resa planerad tillsammans.

– Det är inte seriöst eller så, men vi åker till Maldiverna den 27 maj. Först Singapore och sen Maldiverna, berättar hon.

Paulina berättar också att hon träffade den hemliga killen via gemensamma vänner hemma i Stockholm.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/Karin Törnblom/TT

Annons