LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Love Island-Fridas besked om relationen med Emil – därför är de inte tillsammans

08 jun, 2023 
Frida Eklöf
Love Island Sverige är tv-programmet för alla kärlekstörstande som vill se allt från kärlek, drama och äventyr.
Några månader efter att Frida Hartman och Emil Renmarker kom ut ur huset kommer de med ett nytt kärleksbesked.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här är allt du behöver veta om årets deltagare i Love Island 2019Brand logo
Här är allt du behöver veta om årets deltagare i Love Island 2019

Under vårens gång fick de kärlekstörstande tv-tittarna bevittna en lång och händelserik säsong av Love Island Sverige i form av känslosamma avsked, kärleksfulla ögonblick och roliga äventyr.

Love Island-Fridas nya kärleksbesked om relationen med Emil

Frida Hartman och Emil Renmarker var ett av paren som träffades inne i Love Island-huset och kärleken blomstrade rejält mellan dem under programmets gång. Men hur har det egentligen gått för dem? Fortsatte deras kärleksresa efter inspelningen?

Nu har det gått några månader sedan Frida och Emil gick ut ur huset och Frida berättade nyligen hur det egentligen ligger till mellan dem – då det är något som många undrar över.

Annons

– Vi har valt att vara med i det här programmet och då blir ju vår relation offentlig, det är ju inte konstigt att folk har åsikter och undrar, vi lägger ju upp mycket om vår relation, säger Frida i en Youtube-video och fortsätter:

– Just nu känns det jättebra mellan oss och då fortsätter vi att ses och tar det i vår takt, när det känns rätt kanske vi tar det steget att bli tillsammans. Nu har vi ju distans så vi ses varannan helg, det går kanske inte så fort fram som det gör för andra som kanske inte har distans.

Frida och Emil bor nämligen på helt olika ställen i Sverige. Frida befinner sig i Stockholm medan Emil bor i Trelleborg.

– Japp, det blir ju att jag är där uppe en del, och hon kan komma ner och bo hos mig så länge hon vill för jag har ju egen lägenhet och sådär. Så om distansen funkar och allting och vi fortsätter vara tillsammans kommer jag nog flytta till Stockholm. Vi har mycket att se fram emot, har Emil tidigare sagt till Hänt.

FOTO: TV4 Play

Annons