Artikeln innehåller reklamlänkar

Love Island-deltagaren Kitty Haxholms kritik mot TV4

Love Island Kittys kritik mot TV4

Kitty Haxholm åkte till Korfu i tron om att hon skulle hitta kärleken i Love Island. Men inspelningen blev något helt annat. Nu riktar hon kritik mot TV4.

Första veckan av TV4:s nya storsatsning Love Island är över och den första deltagaren har tvingats lämna den hajpade kärlekssåpan. Deltagaren Kitty Haxholm, 32, tvingades åka hem från inspelningen på grekiska Korfu, och trots att hon knappt var med i programmet under en vecka så ställer hon sig nu kritisk till produktionen.

Mycket på grund av att hon känner att Love Island inte blev vad produktionen innan inspelningsstarten lovat.

– De sa att det riktade sig till lite äldre och att det inte skulle vara som Paradise hotel, säger Kitty Haxholm till Expressen.

Annons:
Här är ett av sommarens mest romantiska kärleksarmband (länk till Aller media shop)

Bland annat är hon kritisk till den stora åldersskillnaden mellan killarna och tjejerna.

– Tjejerna hade ju ett åldersspann från 20 år till över 30 år, medan killarna var mellan 20 år och 25 år. Jag vet inte riktigt hur man ska lägga in en stöt på någons “lillebror”. Även om jag ville spela, som de andra, är det inte så lätt när det är tio års skillnad. Men hade jag fått gå in och göra om det, och om åldern hade ökat lite, hade jag ställt mig först i kön. Helt klart, säger hon.

I efterhand tror inte Kitty att hon överhuvudtaget hade tackat ja om hon vetat om att de manliga deltagarnas ålder.

– Nej, det hade jag inte. Det hade bara varit slöseri med tid, både för mig själv och för produktionen.

Expressen har även varit i kontakt med Love Islands exekutiva producent Lotta Andersson. Hon riktar ett stort tack till Kitty som deltagit, men håller inte med om att det varit under orättvisa förhållanden.

“Under säsongen kommer massvis med nya singlar, i varierande åldrar, göra entré i villan med samma mål – att hitta den stora kärleken. Och träffar man den rätta så handlar det kanske mer om personlighet än ålder, som egentligen inte är något annat än en siffra”, skriver Lotta Andersson i ett sms till tidningen.

Love Island Sverige visas på Sjuan och TV4 Play varje dag klockan 19.00. 

LÄS OCKSÅ: Love island-profilen Sophie, 32, funnen död i sitt hem

LÄS OCKSÅ: Johan akut till sjukhus efter dejten i Love Island

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!