Love Island-Anges plötsliga kärleksbesked med Niklas

31 okt, 2018 
AvAgnethe Alm
Love Island Agnes och Niklas har gjort slut
Agnes von Corswant och Niklas Lennström fann varandra i tv-programmet Love Island. Men nu går Agnes ut med det tråkiga kärleksbeskedet att paret gjort slut.
Annons

Det sa bara klick! Från första dejten i TV4:s kärlekssåpa Love Island Sverige satt deltagarna Agnes von Corswant och Niklas Lennström i princip ihop. Kärleken spirade och tittarna fattade snabbt tyckte för paret som röstades fram ända till finalveckan. Slutligen landade de på en tredje plats.

Även efter programmet fortsatte Agnes von Corswant och Niklas Lennström att ses. Direkt efteråt åkte de tillsammans hem från grekiska ön Korfu till Niklas hem i Borlänge. Niklas delade då en romantisk bild på dem tillsammans på sin Instagram.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nu lämnar underbara Agnes lilla Borlänge och snart är det min tur att komma till henne på Gotland, skrev han till bilden, följt av ett hjärta.

https://www.instagram.com/p/BojJVhCBX8S/?taken-by=niklaslennstrom

Sedan dess har många fans spekulerat kring deras förhållande. Höll det? Som svar på fansens frågor gick Agnes nyligen ut i en video på Instagram story och berättade sanningen om hennes och Niklas relation.

Annons

– Väldigt många av er skriver till mig och frågar hur det är mellan mig och Niklas och jag har inte velat berätta det på ett tag. Delvis för att jag själv behövt smälta och bearbeta vad som har hänt, och jag har varit väldigt ledsen, säger Agnes i videon.

Agnes berättar att hon en vecka innan hon spelar in videon åkte tillbaka till Borlänge för att hälsa på Niklas.

– Han berättar för mig att han har tappat känslor för mig och att han inte ser en framtid med mig. Att det blir svårt med distansen och så vidare.

Även fast beskedet tog hårt på Agnes uppskattar hon att Niklas var ärlig mot henne och sa som han kände.

– Men det är klart att det är jättetråkigt. Jag tyckte om honom väldigt mycket. Vi har fortfarande kontakt och vi är vänner. Så ser det ut just nu, säger Agnes med tårar i ögonen.

Hoppet har dock inte lämnat Agnes von Corswant, som fortsätter berätta att allt kommer bli bra och att hon kommer fokusera på att gå vidare.

Annons

Hänt har tidigare kunnat berätta att ännu ett Love Island-par gjort slut – Johan Lundin, 28 och Sandra Gonzalez, 21. Efter en stunds velande, fram och tillbaka, valde Johan att göra slut med Sandra efter att känslorna svalnat från hans håll.

I programmet klickade det även snabbt mellan Karin Wainacht, 24, och Victor Leo Hemby, 24. Kärleken mellan dem höll genom hela programserien, men efteråt har de valt att gå vidare som vänner.

FOTO: Tv4

Annons