serier och tv-program

Love is blind kommer till Sverige – här är allt vi vet om serien

Love is blind kommer till Sverige.

Love is blind kommer äntligen till Sverige efter att serien har gjort succé i USA. Här är allt vi vet om premiären och inspelningen!
Vem är...? – med Young Royals-skådespelarna
1:01

Efter reklamen: Vem är...? – med Young Royals-skådespelarna

(1:01)

Slå på ljud

Ni läste rätt, Love is blind kommer till Sverige och jakten efter den sanna kärleken fortsätter i Sverige.

Tidigare har serien utspelats i USA och tittare har kunnat följa programmet på streamingtjänsten Netflix. Så när kommer tittare kunna följa programmet i Sverige?

Vad är Love is blind?

Konceptet i dokusåpan Love is blind är att ge insidan en chans i hopp om att träffa den rätta. I den amerikanska versionen får singlarna dejta varandra i separata rum där de får lära känna varandra och därefter bestämma sig för om de vill inleda en relation. Singlarna får alltså inte se varandra innan de bestämt sig för att gifta sig.

De som bestämmer sig för att ta relationen till nästa nivå och gifta sig får alltså se varandra för första gången. Därefter får tittare följa när paren träffar varandras familjer och när de flyttar ihop.

Det är alltså all den tid som paren spenderar tillsammans tills det att bröllopet äger rum som tittare får följa. Frågan är om kärleken håller eller om det brister.

När kommer Love is blind till Sverige?

Spänningen inför premiären är total och inspelningen av programmet kommer att ske till mestadels i Sverige under hösten redan nästa år, alltså i mars och april. Programmet kommer att bjuda på kärlekssugna singlar mellan 25 år och upp till 45 år som är redo att finna sitt livs kärlek.

Det exakta datumet för när programmet har premiär är ännu inte fastställt men med tanke på att inspelningen kommer att ske nästa höst kan tittare bara hoppas på att serien släpps nära i tid.

Så är du sugen på romans eller hjärtekross i höst får du göra dig redo att bänka dig i soffan eller kanske själv medverka i programmet?

– Om du är singel och mellan 25-45 år, överväg att söka. Du kanske hittar ditt livs kärlek, säger Matilda Snöwall vd på produktionsbolaget Mastiff till Aftonbladet.

FOTO: Netflix

FRÅN FÖRSTASIDAN