serier och tv-program

Love is blind säsong 3 – så gick det sen för paren

Programledarna för Netflix-serien Love is blind.

Netflix-serien Love is blind är återigen tillbaka för en tredje säsong. Men hur har romansen från programmet utspelat sig, vilka par är fortfarande tillsamman?
Love is blind
0:53

Efter reklamen: Love is blind

(0:53)

Slå på ljud

I Netflix-serien Love is Blind möter 15 män och 15 kvinnor varandra, men det finns en hake. Ingen av parterna får se varandra förens de bestämt sig för att personen i fråga är den de vill spendera livet med.

Utsidan ger alltså inte insidan en chans, istället sätts männen och kvinnorna i separata rum där de får prata och förlovar sig.

I den tredje säsongen av Netflix-serien är det programledarna Nick Lachey och Vanessa Lachey som ser paren gå från 30 till fem par som förlovar sig och får se varandra för första gången, men vilka av dessa förlovade par är tillsammans än idag?

Brennon och Alexa

Brennon, 32 och Alexa, 27 var de första att förlova sig i säsong 3.

Flera fans noterade att paret kämpade med att utveckla en djupare relation under de fyra första avsnitten och vi kan se i förhandsvisningen av avsnitt fem, att de två står vid altaret.

Men är paret fortfarande tillsammans idag? Av det som går att döma från Sociala medier, eller i alla fall Instagram, så följer de inte varandra idag, vad det betyder för deras relation återstår att se.

Bartise och Nancy

Det bådade gott för analytikern Bartise, 27 och fastighetsinvesteraren Nancy, 32.

Paret hade snabbt kemi och förlovade sig rätt tidigt i programmet. Men när Bartise träffade en av de andra kvinnorna, som han hade pratat med i de separata rummen, och sedan mötte igen, som det med Nancy blev osäkert.

Huruvida Nancy och Bartise relation ser ut idag är osäkert. På Instagram följer Nancy Bartise, men han följer inte henne i dagsläget.

Matt och Colleen

Balettdansösen Collen, 26 och den privata charterförsäljaren Matt, 28 såg ut att ha en lovande relation i de första fyra avsnitten.

Men på Instagram följer de inte varandra, vilket kanske inte är ett gott tecken? Man följer väl sin partner eller om så är fallet, vän? Men det återstår att se efter säsongens slut.

Zanab och Cole

Flera fans blev överraskade när de såg Cole, 27 och Zanab, 32, finna varandra.

Paret kämpade med att få känslorna att blomstra eftersom Cole fortfarande hade känslor för Collen, som han pratade med i de separata rummen.

Däremot delade Zanab ett Instagram-inlägg på flera blommor där hon skrev följande:

”Vilken underbar överraskning att komma hem till!”

Det återstår helt enkelt att se om de fortfrande är ett par, men på Instagram kan vi se Cole följer Zanab och har gillat ett av hennes inlägg. Vad gäller Zanab så följer inte hon Cole tillbaka.

SK och Raven

För dataingenjören SK, 34 och pilatesinstruktören Raven, 29 verkar det inte som om relationen gått vägen av vad som går att döma av de första avsnitten.

I slutet på det senaste avsnittet hade paret ingen dynamik på det fysiska planet. Men i förhandsvisningen av verkar det se ut som om det förbättrats för paret, men det återstår som sagt att se.

På deras sociala medier följer ingen av dem varandra, SK följer nämligen bara Andrew från serien och Raven följer inte någon från showen.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN