Så lever paren i Love is blind säsong 2 på Netflix – vilka är ihop idag?

paren som medverkar i Love is blind säsong 2

Love is blind är tillbaka med en säsong 2 på Netflix. Precis som första säsongen blev även denna snabbt en succé.
Vilka singlar väljer varandra? Och vilka av paren är ihop idag?
0:56

Efter reklamen: 4 snabba med Alexander Abdallah

(0:56)

I Nexflix-serien Love is blind får tv-tittarna följa med på en minst sagt speciell kärleksresa. 15 kvinnor och 15 män får dejta varandra, men utan att se sin motpart. Förhoppningen är att de ska hitta kärleken utan att döma någon för dess utseende.

I den första säsongen hittar åtta par varandra i kapslarna och förlovar sig. Till den punkten vill deltagarna komma, för det är efter det som de får se varandra för första gången.

Efter att säsong 1 blev succé är realityserien nu tillbaka med en andra säsong. I säsong 2 är det totalt sex par som förlovar sig. Hur ser deras relation ut idag?

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Nick och Danielle

Redan i avsnitt 1 kunde tittarna se en kemi blomstra mellan Nick och Danielle. De blev det första paret som förlovade sig och fick se varandra i verkligheten.

Under kärlekssemestern så hamnade paret i bråk, närmare bestämt lite svartsjukedrama. Men när de väl står vid altaret och berättar sina kärleksförklaringar för varandra så finns det inga hinder. De båda sa 'ja' till varandra och gifte sig!

Är de ihop idag? I dagens läge följer de varann på Instagram, så ja, kontakt har de i alla fall. Men hur nära de står får de såklart inte visa offentligt förrän alla avsnitt har visats.

Nick och Danielle
FOTO: Netflix

Abhishek 'Shake' och Deepti

Abhishek, som även kallas Shake, och Deeptis kärlek kom lite som en skräll för tittarna. Abhishek började med att ställa en del ytliga frågor till tjejerna, vilket många kände avsmak för. Men Deepti såg igenom det och nådde fram till en varm Abhishek.

I vanliga fall är de inte varandras typer har de sagt, men båda vill ge kärleken en chans.

I ett ”vad som händer sen”-klipp kan tittarna se bilder från Abhishek och Deeptis bröllop. Det verkade då som att de gifte sig. Men sa de ja vid altaret? Dessvärre inte. Deepti började med att tacka nej och lämna bröllopet.

Är de vänner idag?

Ex-paret följer Abhishek och Deepti varandra på Instagram, så kontakt har de i alla fall.

Abhishek 'Shake' & Deepti
FOTO: Netflix

Kyle och Shaina

Kyle och Shaina har inte haft en resa utan vägbulor, tvärtom. Redan vid frieriet stötte de på problem då Shaina är kristen och Kyle är ateist. Deras olika syn på religion har blivit förstora väghinder.

Bröllopsresan avbröts bara efter ett dygn av Shaina, som ville tillbaka till verkligheten. Dessutom hade hon även starka känslor för Shayne, som dock valde att fria till Natalie.

Kyle och Shaina återförenas i Chicago i ett försök att lösa deras problem. Men något bröllop är det inte någon som ser skymten av. De följer fortfarande varandra på Instagram, men det är nog inte många som tror att de lyckades lappa ihop kärleken.

Kyle och Shaina
FOTO: Netflix

Shayne och Natalie

Shayne hade även känslor för Shaina, så som hon hade för honom. Men Shayne kände starkare för Natalie och valde att fria till henne, som sa ja.

Det sprudlar om paret under bröllopsresan, men kommer de klara av vardagen? Natalie valde att säga 'nej' framme vid altaret då hon ansåg att de hade för mycket problem att jobba på, men hon var villig att försöka. De gifte sig inte, men fortsatte de sin relation ändå?

Ett dåligt tecken är att de inte följer varandra på Instagram idag. Och är man vänner eller i en relation, så följer man väl sin partner? Eller?

Shayne och Natalie
FOTO: Netflix

Salvador och Mallory

Mallory fick starka känslor för två personer under dejtandet, både för Jarrette och Salvador. Hon valde tillslut att gå vidare i relationen med Salvador, och tackade ja när han friade.

Men när alla paren träffas i Mexiko visar det sig att en liten gnista ligger och gror mellan Mallory och Jarrette, vilket skapar oro hos Salvador. Kommunikationen verkar rädda dem, och de flyttar ihop i Chicago.

I ett ”vad som händer sen”-klipp kan tittarna se Mallory bära bröllopsklänning, så ja, bröllop blev det. Däremot valde Salvador att tacka nej till att gifta sig med Mallory.

Är de vänner? Fortsatte de sin relation ändå?

Idag följer de varandra på Instagram, så kanske lever de som ett par idag? Vi får se!

Salvador och Mallory
FOTO: Netflix

Jarrette och Iyanna

Jarrette fick starka känslor för både Mallory och Iyanna, men fick nobben av Mallory. Så han gick ned på knä och frågade Iyanna om hon ville gifta sig med honom, och hon sa ja.

Som tidigare nämnt syntes lite gnistor mellan Mallory och Jarette på resan i Mexiko, vilket inte gör det helt enkelt.

Men det verkar inte vara några ”hard feelings” idag, då alla tre följer varandra på Instagram.

Väl framme vid altaret sa både Jarrette och Iyanna 'ja' till varandra. Men, är de fortfarande lyckligt gifta?

Jarrette och Iyanna
FOTO: Netflix

Love is blind finns tillgängligt att streama på Netflix.

FOTO: Netflix

SENASTE NYTT!