Så gick det sen för deltagarna i Netflix-serien Love is blind

Love is blind – detaljerna som visar att Netflix-serien är fejk

Netflix-snackisen Love is blind spelades in redan år 2018, men sänds alltså nu på streamingtjänsten.
Rykten går om att serien är iscensatt. Vissa saker talar för det, och andra emot.
Mycket kan ha hänt på två år. Så här gick det för paren som hittade varann i programmet.

En sak som väldigt många tv-tittare har gemensamt är intresset av att kika på jakten på kärleken. Ja, tv-tittarna älskar dejtingprogram och varendaste evigaste dag ser vi singlar som hoppas på att sin högsta dröm ska gå i uppfyllelse – hitta personen att dela resten av livet med.

Några exempel på dejtingprogram som fått tv-tittarna att sitta bänkade framför rutan är Bachelor, Första dejten och Bonde söker fru. Men en fråga som ingen av dessa program ännu gett svar på är om kärleken kan vara blind.

Så gick det sen för paren i Netflix-serien Love is blind

Denna fråga var dock något som Netflix tog tag i år 2018 och påbörjade skapelsen av serien Love is blind. Så snart serien började sändas blev det en riktig snackis och många ifrågasatte om allt faktiskt hade hänt på riktigt.

Mycket tydde på att en hel del var iscensatt, medan andra saker talade för äkta kärlek. Åtta par valde att under experimentets gång förlova sig – hur ser egentligen deras relationer ut idag? Hänt svarar.

Lauren Speed och Cameron Hamilton

Ett par som snabbt blev ett favoritpar bland tittarna var just Cameron Hamilton och Lauren Speed. De förlovade sig efter bara fem dagar och var även först med att säga till varandra att de älskar varandra.

En oro som fanns hos paret var vad Laurens pappa skulle säga om deras förälskelse. Rädslan var över Camerons hudfärg, men Cameron efter en ansträngd början så fick Cameron tillslut Laurens pappas välsignelse.

Vid altaret var det ett solklart ja från bådas håll och i avsnittet Love is blind – The Reunion berättar paret att de fortfarande lever tillsammans och köpt en hund! Men där tar inte framtidsplanerna slut – det finns även tankar på att bli gravida.

Amber Pike och Matt Barnett

För Matt Barnett var det ingen lätt resa i Love is blind – tills han bestämde sig för Amber Pike. Innan han tog beslutet att fria till Amber hade han fattat tyckte för två andra tjejer också, men Amber var grädden på moset och fick motta förlovningsringen.

Känslorna höll sig kvar och paret svarade ja till varandra framme vid altaret, och turturduvorna är än idag ett par.

Giannina Gibelli och Damian Powers

När det gäller Giannina Gibelli och Damian Powers kärleksresa så hade den inte alls en lika rak väg. Under säsongens gång fick tittarna följa deras flertal stora bråk och de verkade oftare vara oense än överens.

Detta ledde till att Damian svarade nej framme vid altaret, trots att Giannina precis innan svarat ja till att ta honom till sin äkta make.

Men deras resa tog inte slut där, utan efter bröllopet valde de att träffas ändå och gå sin egen väg tillsammans – utan att vara gifta.

Idag är Giannina och Damian ett par, men inte gifta.

Jessica Batten och Mark Cuevas

Från Mark Cuevas sida uppstod kärlek redan vid hans och Jessica Battens första möte. Det var en rejäl åldersskillnad mellan de, något som Mark inte brydde sig ett jota om.

Jessica hade däremot allt svårare att sätta fingret på sina känslor, då hon hade känslor för både Mark och Matt Barnett. Det som blev avgörande var när Matt tillslut valde bort Jessica för att istället satsa på Amber. Det var efter det som Jessica fick känslan av att Mark var rätt för henne.

Men väl framme vid altaret blev det ett nej från Jessicas sida. Paret hade inte hittat varandra under kärleksresan efter huset eller efter programmet och idag lever de två som singlar. De har inget otalt utan tycker om varandra väldigt mycket – men som vänner.

Jessica Batten och Mark Cuevas, Love is blind

Jessica Batten och Mark Cuevas på fest. FOTO: Netflix

Kelly Chase och Kenny Barnes i Love is blind

FOTO: Netflix

Kelly Chase och Kenny Barnes

Ett par som verkligen såg ut som en perfekt match var Kelly Chase och Kenny Barnes. De hade hur kul som helst ihop, men senare i säsongen fick tittarna ta del av att det inte fanns någon sexuell attraktion dem emellan.

På bröllopsdagen svarade Kelly nej, då hon var drivande i den förlorade känslan av det sexuella. Efter bröllopet hittade de ingen väg att gå som passade dem och de valde att gå skilda vägar helt.

Idag är Kelly singel, men Kenny har hittat kärleken på nytt och har ny flickvän.

Kelly Chase och Kenny Barnes i Love is blind – The Reunion.

Kelly Chase och Kenny Barnes i Love is blind – The Reunion. FOTO: Netflix

Diamond Jack och Carlton Morton

Denna kärlekshistoria vände väldigt fort från lycka till olycka. Diamond Jack och Carlton Morton hittade en speciell kontakt snabbt. Men något som var väldigt viktigt för Diamond var ärlighet, vilket Carlton tabbade sig med.

Under deras dejtingperiod inne i kapslarna där de inte såg varandra hade Carlton undanhållit för Diamond att han är bisexuell.

Oärligheten gjorde henne riktigt förbannad och besviken, vilket också blev orsaken till att paret valde att gå skilda vägar. Det blev inget bröllop för Diamond och Carlton.

Men där det ett år senare blev dags för Love is blind – The Reunion passade Calton på att be Diamond om ursäkt för att han kallat henne för glåpord under deras bråk. Diamond goddtog ursäkten och idag är de vänner.

Diamond Jack och Carlton Morton ser varandra för första gången i Love is blind

Diamond Jack och Carlton Morton ser varandra för första gången. FOTO: Netflix

FOTO: Netflix, TT

SENASTE NYTT!