LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Därför får Love is blind-Christofer inte synas – uppgörelsen med Netflix

20 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Jennifer Iversen
Christofer Pocock
Christofer Pocock från Love is Blind Sverige berättar om Netflix märkliga förbud – som gäller efter programmet.
– Det stod i avtalet, säger han i intervjun.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så gick det sen för Love is blind-Christopher – ryktet med Emilia: ”Lyckligt lottad”Brand logo
Så gick det sen för Love is blind-Christopher – ryktet med Emilia: ”Lyckligt lottad”

Det är nog få som inte har tröttnat på frasen mitt hjärtas fröjd och eviga längtan. Inte för att Christofer Pocock överöste sin fästmö Catja med orden under säsongen av Love is blind Sverige. Utan snarare för hur frasen snappats upp efter programmet och använts hej vilt av alla med ett konto på sociala medier.

Hänt har träffat Christofer för att prata lite om hur hans kärleksliv ser ut efter programmet. Men då avslöjar han även något som får oss alla att höja på ögonbrynen.

Love is blind-Christoffer Pocock om Netflix förbud

Kärleksagan för Christofer i Love is Blind fick inget lyckligt slut vid altaret. Trots att han föll pladask för Catja vid första ögonkastet blev känslorna aldrig besvarade och tittarna fick se ett känslosamt uppbrott mellan paret. Christofer ångrar dock inte sin medverkan i programmet trots att det blev som det blev. Christofer har inte funnit kvinnan i sitt liv än, men även om han är redo för det får han inte göra det via något dejtingprogram på ett tag framöver.

Annons

– Jag får inte vara med i något annat dejtingprogram på ett tag, det stod i avtalet, berättar Christofer för Hänt.

Christoffer Pocock om kärleksplanerna

Men även om Netflix skulle tillåta Christoffer att ställa upp i ett annat dejtingprogram skulle svaret från honom ändå bli nej. Han har ingen ånger kring sin medverkan och han älskar kärlek. Men det har nog blivit lite för mycket att gå från okänd till rikskändis på så kort tid. Att dessutom behöva ta emot både ris och ros för sitt agerande under programmet skulle nog tära på vem som helst. Christofer har istället valt att istället ta ett steg tillbaka när det gäller just den biten framöver.

– Jag älskar kärlek. Jag har absolut inga problem att prata om känslor och sådana saker heller, men jag tror att jag kommer ta ett steg tillbaka just när det kommer till dejtingprogram och sådana saker.

FOTO: Johan Paulin/Netflix

Annons