Artikeln innehåller reklamlänkar

Louise Hoffstens hälsobesked efter olyckan på semestern

Louise Hoffsten råkade ut för en olycka på semestern och bröt ett revben. Nu ger hon besked om måendet.

Louise Hoffsten var på väg hem från semestern med familjen när hon plötsligt råkade ut för en olycka och bröt ett revben. För Hänt berättar hon nu om händelsen och om hur läget är nu.
Louise Hoffstens hälsobesked efter olyckan på semestern
Slå på ljud

Nyligen tillbringade folkkära sångerskan Louise Hoffsten, 53, en vecka med familjen på Mallorca. Men när de skulle åka hem till Sverige igen var olyckan framme och på Facebook har Louise checkat in på Södersjukhusets akutavdelning, samt skrivit att hon har brutit ett revben. Dessutom har det konstaterats att hon har ett alltför högt blodtryck.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

– Det slutade olyckligt på flygplatsen. Jag fick skjuts i en rullstol för att kunna färdas smidigt. Men så råkade den tippa åt sidan. Det var lite läskigt. Men det berodde bara på den mänskliga faktorn, så no one to blame, säger Louise till Hänt och fortsätter:

– Både maken och mitt management tyckte jag skulle undersöka det. När vi kommit hem gick jag till en kiropraktor som rekommenderade mig att göra en röntgen. Men det konstaterades direkt att jag hade brutit ett revben efter de klämt lite. Det går såklart inte att gipsa, så det är bara att ta det lugnt och vila. Det tar nog mellan sex och åtta veckor för frakturen att läka ihop. Med gudskelov finns det smärtstillande medicin.

Påverkar inte sommarens spelningar

Louise Hoffsten är trots det som hänt vid påtagligt gott mod.

– Jag känner ändå att jag har fått jättebra stöttning på sjukhuset och min familj har ställt upp, säger hon till Hänt.

Det här med blodtrycket som du skrev om då?

– Det var på sjukhuset som det visade sig att jag hade högt blodtryck. Så det kanske var bra att allt hände så det upptäcktes. Jag hade lite tur i oturen. Det ligger tydligen i familjen. Nu håller de på att kika på vilken medicin de ska sätta in.

Men Louise Hoffsten är som sagt inte typen som ligger hemma och deppar och planerar att genomföra sommarens spelningar och folkparksturnén Parksommar som planerat.

– Det är bara att hoppa upp på hästen igen och köra. Det kanske till och med kan ge lite extra touch när man spelar bluesmusik och sorgliga ballader, säger Louise och skrattar.

Louise Hoffsten är gift med skådespelaren Dan Bratt, 62, och tillsammans har de sonen Adrian, 16.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Karl Melander, Facebook

FRÅN FÖRSTASIDAN