TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lotto-profilen Karin Almström skiljer sig efter 20 år

31 jan, 2020 
AvCharles Thulin
Lotto-Karin Almström
Karin Almström och maken går skilda vägar efter 20 år tillsammans.
Nu berättar Lotto-programledaren om livsförändringen.
Annons

Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys ord efter TV4:s nya besked om Efter fem

Hon är ett välkänt ansikte i Lotto på TV4. Privat trivs Karin Almström, 47, med livet igen. Om det är tur i spel på jobbet har det varit otur i kärlek privat. Förra året skilde hon sig från maken efter 20 år ihop.

– Vi skilde oss innan semestern men har bott ihop innan allt är klart. Skilsmässa är en process som är jobbig även om man vill skilja sig. Skilsmässoansökan har precis gått igenom. När man skiljer sig är man mest rädd för barnens skull. Men jag och exet är jättebra kompisar, säger Karin till Hänt.

Karin har precis flyttat till norra Stockholm. Nu är det husfix som gäller, bland annat ska en bubbelpool anläggas i trädgården.

Karin Almström om livsförändringen

Även om skilsmässan inneburit en omställning börjar allt landa.

– Varannan-vecka-livet funkar bra. Även om det är sorgligt att inte få träffa sina barn så ofta man vill så får man det bästa av två världar. Varannan vecka är jag hundra procent mamma, varannan vecka är jag lycklig singel, går ut med kompisar på krogen och dansar, säger hon.

Annons

Dottern Klara är artist och driver podcasten Tonårsliv med Adrian Macéus, som är son till TV4-profilen Johan Macéus. Det är mamma Karin som producerar podcasten. När hon inte jobbar med media trivs Karin allra bäst i trädgården och med hemmafixande som blivit terapeutiskt för henne.

– Har mått väldigt dåligt och drabbats av panikångest tidigare. Men idag mår jag jättebra. Jag älskar hemmafixande så det har hjälpt till. Ibland när jag mått dåligt har jag sprungit ut i trädgården och fixat.

FOTO: Hans Shimoda/TT

Annons