LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lottas Engbergs insikt efter alla år: ”Tror inte att vi hade blivit ett par”

18 feb, 2024 
Lotta Engberg och doktor Mikael har hållit ihop sedan år 2020. Enligt Lotta är det tack vare att de träffades vid rätt tidpunkt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”Brand logo
Kändisarna hyllar Lotta Engberg: ”En legend”

Folkkära tv-profilen och sångerskan Lotta Engberg, 60, har ofta full fart i sitt liv. Sedan år 2020 delar hon sitt hektiska liv ihop med sambon doktor Mikael Sandström, 65.

Kärleken sprudlar och paret är lyckligare än någonsin ihop. I en intervju med Amelia berättar Lotta nu om relationen och turen att de träffades vid rätt tidpunkt i livet.

Lotta Engberg om relationen med Mikael: ”Fortfarande i nykärsstadiet”

– Vi har förfärligt roligt och intensivt ihop. Mikael har så många rävar bakom öronen. Han är en fantastiskt sprallig kille. Vi är fortfarande i nykärsstadiet och fnittrar och grejar mycket, berättar Lotta.

En stor del av deras tid ihop går till att prata och diskutera.

– Mikael triggar mig och jag honom. Vi är väldigt olika och ingen av oss är en ja-sägare. Det är sällan tyst i vårt hus. Du vet, man håller på att småretas hela tiden.

Lotta Engberg om insikten med Mikael: ”På andra platser i våra liv”

Lotta får frågan om hon och Mikael träffades vid ett bra skede i livet.

Annons

– Jag tror inte att vi hade blivit ett par om vi träffats i 25-årsåldern. Då var vi på andra platser i våra liv. Han var läkarstuderande och våra världar var så olika. På något vis är vi inte så olika längre. Det kanske behövdes 60 år av livserfarenhet innan vi skulle passa ihop.

Hon får därefter en fråga om hur de vårdar sin relation, men det är inget som Lotta lägger någon större vikt vi.

– Det är inget vi tänker på. Vi vårdar den timvis och situationsvis, om jag säger så. Det finns en grundinställning att vi vill att den andra ska må bra. Då blir det bra och blir det inte det får man säga till.

FOTO: TV4Play

Annons