LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Lotta Lundgren och Erik Haag avslöjar nytillskottet – berättar om lyckan

15 apr, 2024 
Erik Haag och Lotta Lundgren har varit ett par i flera år och nu har de valt att utöka familjen!
Nu berättar Lotta om den ofattbara lyckan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Minns du SVT:s julvärdar?Brand logo
Minns du SVT:s julvärdar?

Erik Haag, 56, och Lotta Lundgren, 52, träffades 2010 när de spelade in SVT-mat-programmet Landet brunsås. Två år senare gjorde de succé med en annan satsning på samma kanal, nämligen Historieätarna.

2013 genomgick både Lotta och Erik skilsmässor på varsitt håll. Erik var nämligen tidigare gift med författaren Martina Haag, 59, och Lotta var gift med Martin Johansen, som är pappan till hennes två barn.

I samband med detta började det ryktas om att det var en romans mellan Lotta och Erik som låg till grund för skilsmässorna. Men det är något som de aldrig har kommenterat på.

I samma veva skrev även Martina Haag en bok som handlar om en kvinna som blev bedragen av sin man. Mannen i boken blev kär i en kollega som han gjorde tv med och även det har lett till spekulationer.

Annons

Lotta Lundgren och Erik Haag utökar familjen

Men hösten 2016 meddelade Lotta Lundgren och Erik Haag att de funnit kärleken i varandra och att de är ett par. Sedan dess har deras kärlek blomstrat och nya tv-program har gjorts.

För något år sedan fick vi se dem i mat-programmet En smak på livet. De har även testat på att göra frågesports-programmet Big bang i TV4, men det fick bara en säsong.

På det privata planet lever de ihop och har barnen lite då och då. Men nu avslöjar de att de kommer utöka familjen! Det är nämligen en liten gullig valp som kommer till dem i juni.

”Hallå lilla grodyngel, i juni får du flytta hem till oss.”, skriver Lotta på Instagram.

Följarnas starka reaktioner om nytillskottet

I kommentarsfältet är följarna lyriska för deras skull.

”Blir valpsugen igen, åhh så söta.”, skriver en person.

”Åååå, så söt. En hund förgyller livet”, skriver en annan.

”Åååh....förstår hur det pirrar i längtansnerven”, hälsar en tredje.

FOTO: KARIN TÖRNBLOM/TT

Annons